Ο πρόεδρος των Ελλήνων ηθοποιών ανέφερε ότι: «Το θέμα δεν έχει κορυφωθεί γιατί αυτά που έρχονται στα αυτιά μας είναι πάρα πολύ σοβαρά κι επικίνδυνα».

Για τις πρόσφατες καταγγελίες στον χώρο του θεάματος αλλά και για την αποσιώπηση αρκετών γεγονότων μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο τηλεοπτικό «Dot» του ΣΚΑΪ, και δεν μάσησε τα λόγια του.

«Σαρανταπέντε χρόνια που είμαι στον χώρο, μερικά πράγματα με εκπλήσσουν. Όχι ότι δεν ήξερα πράγματα. Κάποια τα ήξερα αλλά όλοι ήταν να μην το πούμε.

Είναι βέβαια επικίνδυνο να γράφεις ο καθένας τα εσώψυχά του στο διαδίκτυο και κάποιοι μπορεί να γράφουν ψέματα. Εμείς είπαμε ότι δημιουργούμε στο ΣΕΗ (σσ Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών) μία επιτροπή από ψυχολόγους κ.ά. και να δούμε ποιες περιπτώσεις μπορούν να πάνε στην δικαιοσύνη.

Είναι πολλές περιπτώσεις κοριτσιών που λένε ότι δεν θα βγω να μιλήσω γιατί θα πούνε είναι νέα ηθοποιός και το κάνει για να γίνει γνωστή. Για την Σοφία Παυλίδου δεν έχει οριστεί ακόμα η δικάσιμος. Οι ηθοποιοί που καταγγέλθηκαν παραπέμφθηκαν στο πειθαρχικό.

Το θέμα δεν έχει κορυφωθεί γιατί αυτά που έρχονται στα αυτιά μας είναι πάρα πολύ σοβαρά κι επικίνδυνα.

Οι άνθρωποι που έχουν κάνει λάθη πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από την κοινωνία όχι μόνο από τον χώρο μας.

Οι παθόντες έχουν έρθει προς εμάς και μιλάνε, οι φερόμενοι θύτες δεν έχουν έρθει ακόμα. Είναι και τα αγόρια πολλά κι αν ανοίξουν το στόμα τους, τότε θα τρίξουν καρέκλες.»

Πηγή: parapolitika.gr