«Η κυρία Πετρόγιαννη γιατί δεν μας λέει πώς ξεκίνησε στην τηλεόραση και πώς μπήκε στον Alpha», ήταν μία από τις φράσεις της Σπυροπούλου

Κόντρα άνευ προηγουμένου μεταξύ Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και Φωτεινής Πετρόγιαννη εκτυλίχθηκε στο Twitter, με τις δύο γυναίκες να ανταλλάσσουν αιχμηρά λόγια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας χρήστης της δημοφιλούς πλατφόρμας δημοσίευσε ένα βίντεο με τη Φωτεινή Πετρόγιαννη να σχολιάζει, μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής «Πρωινό μας», την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη συμπεριφορά που είχε κατά το παρελθόν.


Ο χρήστης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Πες κι εσύ μία κακία για τη Σπυροπούλου. Θάψ’ την όσο θες. “Αποκάλυψε” ό,τι βλακεία σου κατέβει. Άλλωστε, κανείς δεν θα ψάξει την αλήθεια. Κανείς δεν θα σου ζητήσει αποδείξεις γι’ αυτά που λες. Φτάνει να ικανοποιηθεί ο φθόνος κάποιων».

Στο tweet αυτό, εντελώς απρόσμενα, απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία, παρά τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες μετά τη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη, παραμένει σιωπηλή.

Η παρουσιάστρια, που σε λίγους μήνες αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, έγραψε: «Η κυρία Πετρόγιαννη γιατί δεν μας λέει πώς ξεκίνησε στην τηλεόραση και πώς μπήκε στον Alpha; Ερώτηση για δυνατούς λύτες. Αναρωτιέμαι επίσης πόσες φορές μέσα στην εβδομάδα με κάνει follow στο Instagram, δεν την κάνω πίσω και με κάνει unfollow».Με τη σειρά της η δημοσιογράφος έγραψε στο νήμα του παραπάνω tweet: «Μεγάλο. Ξεκίνησα το 2003 μαθητευόμενη στον Alpha, χωρίς να έχω 1 ευρώ στην τσέπη μου και καμία γνωριμία. Το 2012 γνώρισα τη γυναίκα που αναφέρει και ουδέποτε καταχράστηκα τη γνωριμία μου μαζί της. Μπορείτε να ρωτήσετε όλους τους παρουσιαστές με τους οποίους συνεργάστηκα. Ευχαριστώ».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε συνέχεια στον διαδικτυακό «διάλογο» και σημείωσε: «Να πούνε τι; Που έγλειφες 24/7 τη Μαρία να μιλήσει στον πατέρα της, γιατί αυτή δεν έκανε κουμάντο; Που όταν πέθανε ο πατέρας της δεν της μίλησες καν; Που διαδίδεις μέσα στο κανάλι ότι είσαι η καλύτερη από την κάθε παρουσιάστρια που ψάχνει ο Λιάγκας; Ο κόσμος ναι, μιλάει».

Πηγή: parapolitika.gr