Δημοσιεύοντας στα social media μια σειρά με αναρτήσεις, μέσα από τις οποίες εξιστορούσε τα γεγονότα, η γνωστή instagrammer περιέγραψε..

Στο κρατητήριο οδηγήθηκε η Σούπερ Κική μετά τη δημόσια καταγγελία που έκανε για τη στενή της φίλη η οποία – όπως ισχυρίζεται- κακοποιείται από τον πρώην σύντροφό της, ενώ κινδύνευσε και η ίδια από τον συγκεκριμένο άνδρα.

Δημοσιεύοντας στα social media μια σειρά με αναρτήσεις, μέσα από τις οποίες εξιστορούσε τα γεγονότα, η γνωστή instagrammer περιέγραψε..

«Πριν λίγες εβδομάδες της έσπασε τη μύτη από το ξύλο και γενικά παλεύουμε μήνες να ξεμπλέξουμε από αυτό! Γι’ αυτό έμενε και σπίτι μου η κοπέλα! Σήμερα λοιπόν 8:00 το πρωί μπούκαρε στο σπίτι της. Με πήρε τηλέφωνο η 10 χρόνων κόρη της κλαίγοντας ότι έχει μπει και της απειλεί! Έφυγα εγώ, πήγα με τις πιτζάμες να τις βρω! Ήρθε καταπάνω μου αυτός να με χτυπήσει, βρίζοντας με ότι γιατί την υποστηρίζω… Ένας περαστικός ήρθε να μας υποστηρίξει και πιάστηκαν στα χέρια», έγραψε η Σούπερ Κική 

Στη συνέχεια, με νέα ανάρτηση, η Super Κική ανέφερε πως θα περάσει τη νύχτα στο κρατητήριο, ενώ ξέσπασε για την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Σούπερ Κική – Η φωτογραφία και το νέο μήνυμα

Νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου, η Super Κική μαζί με τις δύο γυναίκες – φίλες της,  μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης, όπως ενημέρωσε με νέα ανάρτηση, εκεί όπου 

«Είμαστε στο τμήμα της Νέας Σμύρνης. Μας παίρνουν τα κινητά! Και αύριο στις 9 θα μας πάνε στην Ευελπίδων. Είναι η πιο γελοία σύλληψη που έχει γίνει ποτέ στα χρονικά», έγραψε η Super Κική.

Ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε φωτογραφία κατά τη μεταφορά τους στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης:

 

Πηγή: parapolitika.gr