«Τα συμπτώματα ήταν οξέα από την αρχή. Είχα 38,5 με 39 πυρετό από την πρώτη μέρα…»

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε μέσω skype ο Σωτήρης Γεωργούντζος το απόγευμα της Πέμπτης. Ο δημοφιλής σπορτκάστερ αναφέρθηκε στις δύσκολες μέρες που πέρασε και περνά στην πτέρυγα Covid 19 του Ρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Γεωργούντζος σημείωσε πως «μέχρι την Παρασκευή δεν είχε βελτιωθεί η αναπνοή μου, ήθελα πιο πολύ οξυγόνο, με πήγαν στη μονάδα αυξημένης φροντίδας. Εκεί που είχα πάει στην μονάδα αυξημένης φροντίδας δίπλα ήταν η ΜΕΘ και είδα έναν άνθρωπο να πεθαίνει, μπροστά μου, με συγκλόνισε, τα ‘χασα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ»

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως, σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Γεωργούντζος στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η κατάστασή του χαρακτηρίστηκε πολύ σοβαρή, αφού σύμφωνα με τους γιατρούς άνηκε στο 5% των πιο δύσκολων περιπτώσεων του κορωνοϊού.

«Ήμουν και 15 μέρες μόνος στο σπίτι γιατί έβλεπα ότι είχα πυρετό. Σε μένα τα συμπτώματα ήταν οξέα από την αρχή. Είχα 38,5 με 39 πυρετό από την πρώτη μέρα αλλά δεν μπορούσα να προσεγγίσω νοσοκομείο για να κάνω το τεστ» πρόσθεσε, επίσης, ο Σωτήρης Γεωργούντζος. «Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και δεν με αναγνώριζα»..

«Είμαι καλά δεν έχω καθόλου πυρετό, η αναπνοή μου πάει πάρα πολύ καλά και αύριο θα φύγω. Θέλω να πω συγχαρητήρια στο προσωπικό των νοσοκομείων μας που κάνουν με αυταπάρνηση και χαμόγελο τη δουλειά τους» κατέληξε ο Σωτήρης Γεωργούντζος.

Πηγή: parapolitika.gr