Ληστές εισέβαλαν δυο φορές μέσα σε λίγες μέρες στο σπίτι της και τη δεύτερη φορά τη βίασαν μπροστά στα παιδιά της

Μία μητέρα από το Καματερό έκανε μία σοκαριστική καταγγελία στο τμήμα Αγίων Αναργύρων. Ειδικότερα, όπως ανέφερε, ληστές εισέβαλαν δυο φορές μέσα σε λίγες μέρες στο σπίτι της και τη δεύτερη φορά τη βίασαν μπροστά στα παιδιά της.

Συγκεκριμένα , ο εφιάλτης της 31χρονης μητέρας από το Αφγανιστάν, που μένει με τα παιδιά της στο Καματερό ενώ ο άνδρας της είναι στην Τουρκία, ξεκίνησε στις 15 Σεπτεμβρίου. Όπως ανέφερε στην καταγγελία της, τότε ήταν η πρώτη φορά που τέσσερις ληστές μπήκαν στο σπίτι της, τη λήστεψαν και έφυγαν.

Οι ληστές όμως δεν είχαν την πρόθεση να την αφήσουν ήσυχη, γιατί 10 μέρες μετά. «ξαναχτύπησαν». Ήταν πάλι τέσσερις άνδρες, όπως ανέφερε στην αστυνομία και αναμεσά τους ένας από εκείνους που είχαν μπει στο σπίτι της στις 15 Σεπτεμβρίου.

Οι δράστες δεν αρκέστηκαν στο να της πάρουν λεφτά και το κινητό της. Τη βίασαν διαδοχικά μπροστά στα ανήλικα παιδιά της πριν φύγουν από το σπίτι της στο Καματερό. Αφού κατάφερε να συνέλθει απ’ όσα της είχαν συμβεί, η νεαρή γυναίκα πήγε στην αστυνομία την περασμένη Πέμπτη και κατήγγειλε τον εφιάλτη που έζησε.

Πηγή: parapolitika.gr