Την προσωπική της εμπειρία από φαινόμενο βίας στον επαγγελματικό χώρο εξομολογήθηκε μιλώντας στo Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά και τη Σπυριδουλα Τριάντου  η Μαριλένα Γεραντώνη.

Ο λόγος για την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Μega τα Σαββατοκύριακα, Μαριλένα Γεραντώνη.

Στο ερώτημα αν δέχθηκε ποτέ λεκτική ή σωματική βία στον επαγγελματικό της χώρο η Μαριλένα Γεραντώνη απάντησε πως “ναι, έχω δεχθεί παρενόχληση και μόνο. Την εποχή εκείνη δεν είχαν ωριμάσει οι συνθήκες, όπως σήμερα. Μίλησα άμεσα σε συναδέλφους για την πίεση που είχα υποστεί, όμως δεν το κατήγγειλα επισήμως. Δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να δικαιωθώ, ούτε να γίνω πιστευτή.

Το άτομο ήταν πολλά χρόνια στον χώρο, ενώ εγώ μόλις λίγους μήνες στη δημοσιογραφία. Η διαχείριση δεν ήταν εύκολη, αλλά το πάλεψα με τον σωστό τρόπο. Για καλή μου τύχη, σχετικά γρήγορα παρουσιάστηκε μια νέα επαγγελματική ευκαιρία. Ήταν στο MEGA – όνειρο ζωής για κάθε δημοσιογράφο – την οποία και άδραξα χωρίς σκέψη, κι έτσι εγκατέλειψα το προηγούμενο, τοξικό περιβάλλον”, ανέφερε η δημοσιογράφος.

Πηγή: parapolitika.gr