Το διάσημο μοντέλο υπέστη μόνιμη βλάβη όπως καταγγέλλει

Αέρινη, θηλυκή και μια σπάνια ομορφιά που τα φωτογραφικά φλας αποτύπωσαν στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας του κόσμου. Διάσημα σε κάθε γωνιά της γης και περιζήτητη με κάθε «κλικ» να της χαρίζει εκατομμύρια. Ο λόγος για την Λίντα Εβανγκελίστα, η οποία στα 56 της χρόνια, σε μια προσπάθεια να κρατήσει την λάμψη της νεότητάς της παραμορφώθηκε από μια αισθητική επέμβαση.

Η είδηση προκάλεσε σοκ στο χώρο του μόντελινγκ καθώς το διάσημο μοντέλο είναι από της κορυφαίες στο χώρο που κατάφερε να φτάσει και να παραμείνει στην κορυφή. Σήμερα όμως καταγγέλλει ότι έχει χάσει την ομορφιά της και ότι αυτό που αντικρίζει στον καθρέφτη κάθε μέρα δεν θυμίζει τίποτα από τον παλιό της εαυτό.

 Το γνωστό μοντέλο με ανάρτησή του στα social media ισχυρίζεται ότι έχει υποστεί μόνιμη βλάβη αφού εμφάνισε σπάνιες παρενέργειες ύστερα από αισθητική επέμβαση, στην οποία υπεβλήθη.

Απειλεί με μηνύσεις

Μάλιστα, απειλεί με μηνύσεις στους γιατρούς και εξηγεί ότι αυτός ήταν ο λόγος που σταμάτησε τις δημόσιες εμφανίσεις της και απομονώθηκε.

 Συγκεκριμένα, η Λίντα Εβανγκελίστα είπε ότι έχει αναπτύξει μια παραμόρφωτική ασθένεια που ονομάζεται «Παράδοχη Υπερπλασία Λιπώδους Ιστού».

 «Κατέστρεψε το βιοπορισμό μου και με οδήγησε σε έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης», εξήγησε.

Η υπερπλασία περιγράφεται ως μια σπάνια και αρνητική επίδραση της κρυολιπόλυσης, όταν ο λιπώδης ιστός αναπτύσσεται αντί να συρρικνώνεται ως απάντηση της θεραπείας.

 Η 56χρονη επίσης τονίζει ότι οι γιατροί δεν την είχαν προειδοποιήσει για τους κινδύνους πριν υποβληθεί στη θεραπεία αυτή.

 «Σήμερα έκανα ένα μεγάλο βήμα για να διορθώσω ένα λάθος που υπέστην και το κράτησα στον εαυτό μου για πάνω από πέντε χρόνια.

Παραμορφώθηκα βάναυσα

Για τους φανς μου που αναρωτιούνται γιατί δεν εργάζομαι ενώ η καριέρα των συνομηλίκων μου μοντέλων ευδοκιμεί, ο λόγος είναι ότι παραμορφώθηκα βάναυσα από τη διαδικασία της κρυολιπόλυσης, η οποία έκανε το αντίθετο από αυτό που υποσχόταν.

 Η θεραπεία αύξησε, αντί να μειώσει τα λιποκύτταρά μου και με άφησε μόνιμα παραμορφωμένη ακόμη και μετά από δύο επώδυνες, ανεπιτυχείς, διορθωτικές επεμβάσεις.

 Τώρα είμαι, όπως περιέγραψαν τα ΜΜΕ, αγνώριστη.

 Έχω αναπτύξει παράδοχη υπερπλασία λιπώδους ιστού, έναν κίνδυνο για τον οποίο δεν είχα ενημερωθεί πριν από τις διαδικασίες.

 Αυτή η ασθένεια όχι μόνο κατέστρεψε την δουλειά μου, αλλά με έστειλε σε έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης, βαθιάς θλίψης και στα χαμηλότερα βάθη της αυτο-απέχθειας.

 Στην πορεία, απομονώθηκα από όλους», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Πηγή: parapolitika.gr