Το περιστατικό έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων

Τον γύρο του διαδυκτύου κάνει τις τελευταίες μέρες ένα βίντεο που δείχνει υπαλλήλους στον τομέα της Υγείας να χτυπούν έναν σκύλο, με την ιδιοκτήτριά του να βρίσκεται σε καραντίνα λόγω του κοροναϊού.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στην επαρχία Jiangxi της Κίνας.

Η ιδιοκτήτρια του σκύλου, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, είχε μπει σε καραντίνα σε ένα κοντινό ξενοδοχείο καθώς εντοπίστηκαν κρούσματα στο κτίριο που έμενε.

Στο πλαίσιο λοιπόν των μέτρων για τον κοροναϊό, υπάλληλοι Υγείας επισκέφθηκαν το διαμέρισμά της με σκοπό να το απολυμάνουν.

1

Σε βίντεο όμως από τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν μέσα στο σπίτι φαίνεται ότι κυβερνητικοί εργαζόμενοι χτύπησαν θανάσιμα στο κεφάλι το σκυλάκι με έναν λοστό.

Το βίντεο δημοσιεύθηκε από την ιδιοκτήτρια του άτυχου ζώου και το περιστατικό έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Σύμφωνα μάλιστα με την Daily Mail, στο βίντεο ακούγεται ένας από υπαλλήλους να λέει: «Είπε ο αρχηγός ότι πρέπει να το τακτοποιήσουμε εδώ;», με τον άλλον να απαντά: «Ναι».

Τότε ο ένας υπάλληλος πλησιάζει τον σκύλο, ο οποίος κρύβεται κάτω από ένα τραπέζι. Στη συνέχεια χτυπάνε το άτυχο ζώο στο κεφάλι και εκείνο τρέχει να βρει καταφύγιο σε ένα άλλο δωμάτιο.Πηγή: parapolitika.gr