Ενα γεγονός που προκαλεί αποτροπιασμό έγινε στο Gloucester της Βρετανίας, όπου ένας 33χρονος παραδέχτηκε ότι βίασε την αδερφή του ενώ επιχείρησε να κακοποιήσει και την μητέρα του.

Το χρονικό του σοκαριστικού γεγονότος

Το σκηνικό εκτυλίχθηκε τον Μάιο του 2017, όμως τώρα είδε το φως της δημοσιότητας. Ο 33χρονος παραδέχτηκε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών. Η μητέρα του αποκάλυψε μάλιστα πως στο παρελθόν είχε παρενοχλήσει την αδερφή του ξανά, αλλά δεν είχε καταγγείλει το περιστατικό.

Ο 33χρονος παραδέχτηκε ότι «συνευρέθηκε ερωτικά» με την αδερφή του σε έναν καναπέ στο σπίτι, αλλά ισχυρίστηκε ότι συναινούσε και η ίδια σε αυτό κάτι το οποίο απέρριψε το δικαστήριο. Όπως είπε το έκανε επειδή ήταν συναρπαστικό να κάνει κάτι «ταμπού», όπως αναφέρει η Dailymail.

«Να του επιβληθεί η μεγαλύτερη ποινή»

«Νομίζω ότι ο αδερφός μου πρέπει να του επιβληθεί η μεγαλύτερη ποινή» ξέσπασε η αδερφή του. «Θέλω να καταλάβει ότι έχει διαλύσει την οικογένειά μας και δεν νομίζω ότι δεν θα είμαστε ποτέ ξανά το ίδιο. Ως αποτέλεσμα αυτού του περιστατικού ένιωσα ότι έπρεπε να μετακομίσω από το σπίτι μου και να αφήσω την οικογένειά μου και τους στενούς φίλους μου. Η σχέση μου με τα άλλα αδέλφια μου έχει επίσης επηρεαστεί. Νομίζω ότι ενοχλήθηκαν από την απόφασή μου να πάω στην αστυνομία. Η σχέση με τη μητέρα μου έχει πλέον σκαμπανεβάσματα».

«Έχασε τον εαυτό του, ελπίζω ν’αλλάξει»

«Παρά τα όσα έχουν συμβεί, πιστεύω ότι ο γιος μου έχει χάσει κάτι από τον εαυτό του. Είχε πάρει ναρκωτικά τη στιγμή του περιστατικού» δήλωσε η μητέρα του. «Πριν ξεκινήσει να κάνει χρήση ναρκωτικών ήταν πάντα ευγενικός και φροντίδα και χαρά να είναι μαζί του. Ήταν πολύτιμο μέλος της μεγάλης οικογένειάς μας. Τώρα πρόκειται να τον χάσουμε για αρκετά χρόνια, αφού θα είναι στη φυλακή. Χρειάζεται βοήθεια για τα προβλήματά του. Ελπίζω ότι θα αλλάξει και μπορούμε να γίνουμε πάλι μια φυσιολογική οικογένεια. Μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά».

«Δεν θα σε συγχωρήσει ποτέ η αδελφή σου»

Ο δικαστής ήταν καταπέλτης τονίζοντας ανάμεσα στα άλλα… «Προφανώς και οι δικαστές διαφωνούν με τον ισχυρισμό ότι η αδελφή σας συναινεί… Αυτή η πρόταση ήταν ειλικρινά γελοία. Κοιμόταν στον καναπέ. Οι ενέργειές σας είχαν καταστροφικές συνέπειες για την διάλυση της οικογένειάς σας. Η αδερφή σου έπρεπε να αισθανόταν ασφαλής. Φαίνεται ότι όταν ανακατεύετε μαζί ναρκωτικά και αλκοόλ έχετε αυξημένη διέγερση προς τα μέλη της οικογένειας. Δεν έχετε καμιά δικαιολογία για αυτό που κάνατε. Έχετε διαπράξει ένα πραγματικά απεχθές έγκλημα. Αυτό το έγκλημα όχι μόνο έσπασε την εμπιστοσύνη της αδερφής σου, έσπασε τη συνοχή της οικογένειάς σου, αλλά έσπασε και τη ζωή σου. Είναι κάτι που η αδερφή σου δεν θα σε συγχωρήσει ποτέ».

Πηγή: parapolitika.gr