Τις πολύ δύσκολες στιγμές με το πρόβλημα στο στομάχι της αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια

Η Σοφία Βόσσου μίλησε στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο για την περιπέτεια της υγείας της, όπου κινδύνεψε η ζωή της. Για το πρόβλημα στο στομάχι της, το πώς έφτασε τα 37 κιλά και τις πολύ δύσκολες στιγμές όταν πέθαινε πραγματικά, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες του»

«Είχα ένα μικρό πρόβλημα στο στομάχι. Κάνουμε ένα χειρουργείο. Πάει καλά. Παθαίνω μια διάτρηση ξαφνικά, αλλοιώθηκε η γεύση μου εξαιτίας αυτού και έφτασα 37 κιλά. Δεν μπορούσα να φάω. Με τρέφανε με παρεντερικές, είναι ένας σάκος που έχει τροφή, σ’ το βάζουν στο λαιμό με φλέβα, για να μπορέσω να φάω, γιατί Παραμονή Πρωτοχρονιάς πέθαινα κανονικά. Ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες του.
Πρέπει να πω πραγματικά ευχαριστώ στο γιατρό μου, φίλο μου, και στην ομάδα του. Πήρα δύναμη από τους δικούς μου ανθρώπους και από το παιδί μου. Έτσι όπως ήμουν με τα σακουλάκια συνέχισα τα μαθήματα, κι εγώ εκεί έλεγα “όχι, θα ζήσεις”. Δεν σου κρύβω ότι πέρασα στιγμές μεγάλου πόνου. Κάποια στιγμή αυτό που είχα στο στομάχι έβγαινε και ήταν καυστικό και σου καίει το δέρμα. Παθαίνεις, όχι έγκαυμα-πόνοι, αφόρητοι πόνοι.

Ποιοι συνάδερφοί της στάθηκαν 

Εκεί λίγο λύγισα, λίγο το μυαλό άρχισε να παίρνει άσχημες στροφές. Προσευχόμουν πάρα πολύ, πήρα δύναμη μεγάλη. Κάποιοι συνάδελφοι μού στάθηκαν πάρα πολύ. Η Ελένη Δήμου, η Πέγκυ Ζήνα, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Στανίση και θέλω να τους πω “ευχαριστήσω”. Εισέπραξα πολύ μεγάλη αγάπη αλλά και πολύ μεγάλη κακία. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί τόσο μεγάλη κακία. Κάποιοι άνθρωποι είναι τόσο ανεγκέφαλοι. Βλέπουν έναν άρρωστο άνθρωπο που προσπαθεί να πιαστεί από κάπου, να δώσει τη μάχη του, να ευχαριστήσει τον κόσμο και το τι λέγανε από κάτω δεν λέγεται… Τώρα είμαι 51 κιλά. Πάω για τα 57 κιλά, που είναι τα κανονικά. Τρώω ό,τι βρω, να κάτι μπεργκεράρες. Η περιπέτεια της υγείας μου δεν είχε καμία σχέση με την επέμβαση που έκανα παλιά» ανέφερε η Σοφία Βόσσου.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time

Πηγή: parapolitika.gr