Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη αναφέρθηκε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος, καθώς και το περιστατικό που είχε βιώσει η ίδια στο παρελθόν

H γνωστή ηθοποιός Σοφία Παυλίδου την Κυριακή βρέθηκε στην εκπομπή Open Weekend και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος, καθώς και το περιστατικό που είχε βιώσει η ίδια στο παρελθόν.

«Το μυαλό μου δεν πήγαινε σε τέτοια πράγματα, ούτε σε παιδεραστία. Ήμασταν μαθημένοι από τις σχολές ότι ο σκηνοθέτης έχει την δύναμη, θα φωνάξει και θα βρίσει.

Δεν μας παραξένευε αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μου για αυτούς τους ανθρώπους ότι μπορούσαν να περάσουν τα όρια» ανέφερε η Σοφία Παυλίδου.

Και συνέχισε: «Δεν θυμώνω που η κοινωνία δεν ήταν έτοιμη για το δικό μου περιστατικό. Με χαροποιεί που τώρα άλλαξαν τα πράγματα.

Δέχτηκα μια δράση κι υπήρξε αντίδραση. Δεν με ευχαρίστησε ότι εγώ μίλησα δύο φορές κι έπρεπε να βγαίνω συνέχεια να μιλώ κι από την στιγμή που δεν το έκανα, δόθηκε βήμα στον θύτη».

«Πέρα από τις ανακρίβειες, ειπώθηκαν και πράγματα που δεν θα τα λέγαμε σήμερα. Δεν ξέρω αν μου στοίχισε όλο αυτό επαγγελματικά» κατέληξε η Σοφία Παυλίδου.

Πηγή: parapolitika.gr