«Τότε ήταν ανοιχτά τα θέατρα και δεν είχα καμία στήριξη ούτε από συναδέλφους, ούτε από τα μέσα, ούτε από την παραγωγή» δήλωσε η Σοφία Παυλίδου.

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» ήταν η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου και μίλησε για την κακοποίηση που είχε δεχθεί παλιότερα κι είχε γίνει γνωστή στα media.

«Το κλασικό που ρωτούν όλοι είναι γιατί δεν ξεκίνησε από εμένα το #Me Too. Έχω δεχθεί πάρα πολλές συγγνώμες που δεν σε ακούσαμε τότε, όταν μίλησα για αυτό το περιστατικό στην Φαίη Σκορδά.

Ευχαριστώ την Σοφία Μπεκατώρου και που άνοιξε τον δρόμο και σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται η δική της περίπτωση με την δική μου.

Τότε ήταν ανοιχτά τα θέατρα και δεν είχα καμία στήριξη ούτε από συναδέλφους, ούτε από τα μέσα, ούτε από την παραγωγή.

Αυτό δεν με έκανε να ξεσηκώσω κάποιο κίνημα κι ότι δεν ήθελα αυτό να επικοινωνηθεί γιατί είχα δύο παιδιά στην εφηβεία. Ήθελα να γίνει ήρεμα.

Αν υπήρχε άλλη αντιμετώπιση από την άλλη πλευρά σίγουρα τα πράγματα θα ήταν αλλιώς γιατί όλοι κάνουμε λάθη.

Απεναντίας δεν ζητήθηκε συγγνώμη αλλά έγινε αυτό το πανηγύρι για ένα μήνα και δεν μιλούσα.

Ο κόσμος νόμιζε ότι δεν μιλώ επειδή έχω άδικο ή προσπαθώ να το κρύψω. Πλέον υπάρχουν σύλλογοι και σωματεία για να απευθυνθεί κάποιος».

Στη δική μου περίπτωση τα μέσα φιλοξένησαν τον θύτη και αυτούς που τον στήριζαν

«Στη δική μου περίπτωση τα μέσα φιλοξενούσαν τον θύτη και έβγαζαν και μάρτυρες που τον υποστήριζαν. Κάθε εκπομπή είχε και άλλο ένα ψέμα. Δέχθηκα από παντού κακοποίηση αν μπορούμε να την πούμε έτσι. Εγώ λόγω των παιδιών δεν ήθελα τότε να πάρει διάσταση».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η Σοφία Παυλίδου μίλησε για τη συμμετοχή της στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1 και για την οικειοθελή αποχώρησή της από αυτήν επειδή έπαθε πανικό.

Αναλυτικότερα, η ίδια σημείωσε πως «ένιωσε ότι δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στα αγωνίσματα, καθώς το ριάλιτι είναι ένα κοινωνικό πείραμα, και δεν βγαίνει ο αληθινός σου εαυτός».

Επιπροσθέτως, η Σοφία Παυλίδου περιέγραψε την περιπέτειά της με τη νόσο COVID-19, την οποία κόλλησε από έναν φίλο της, και συμπλήρωσε ότι «αυτό που δεν έχει ξαναζήσει ήταν ο πόνος στους μυς και ο δυνατός πονοκέφαλος».

Πηγή: parapolitika.gr