«Κάθε μέρα που βλέπω τη Σοφία λέω είναι αλήθεια αυτό; Συμβαίνει;», τονίζει ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου

Φουλ ερωτευμένοι είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα
. Το ζευγάρι μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για τη σχέση του και έκανε αποκαλύψεις.

«Είμαστε 4-4,5 χρόνια μαζί, αλλά είναι σαν να γνωριστήκαμε χθες. Δεν τον ξέρω ακόμα τέλεια, δε μου φτάνει το 24ωρο με αυτό τον άντρα», είπε η Σοφία Μαριόλα.

«Δεν τελείωσε το παιχνίδι επειδή είμαι 56 ετών. Τις δυνάμεις τις κρύβει η καρδιά σου. Η Σοφία με το ενεργειακό της χαμόγελο με κάνει να κρατάω ψηλά τα όπλα», σημείωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη Σοφία Μαριόλα να προσθέτει ότι «κανείς δε θεωρεί δεδομένο τον άλλο, και αυτό μας εξελίσσει».

«Μου αρέσει να είμαι παραδοσιακή»
«Κάθε μέρα που βλέπω τη Σοφία λέω είναι αλήθεια αυτό; Συμβαίνει; Έχω μια ερωτηματική ερωτική διάθεση συνέχεια», είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου, με τη σύζυγό του Σοφία Μαριόλα να περιγράφει: «Μου αρέσει να είμαι παραδοσιακή όπως η μαμά μου. Να μένω σπίτι, να μαγειρεύω, να προσέχω τον άνδρα μου».

Ακόμα, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι πήρε πολλά κιλά, λόγω της καλής μαγειρικής της Σοφίας.

«Είχα πάρει πολλά κιλά επειδή η Σοφία μαγειρεύει καταπληκτικά. Έγινα 97 κιλά και με δίαιτα έχασα γύρω στα 12 κιλά», είπε.

Επίσης, ανέφερε ότι ένα ακόμη γεγονός που τον συνδέει με τη Σοφία είναι ότι και οι δύο έχουν χάσει κοντινούς τους ανθρώπους, εκείνος τη μητέρα του και η Σοφία τον πατέρα της ένα χρόνο νωρίτερα.

«Πήγα πρόσφατα στο Άγιο Όρος. Εκεί έχουν περπατήσει οι άριστοι των αρίστων. Κάποιοι γέροντες που έχουν δει το Θεό. Σε στιγμές έντονης ανάγκης συναντάω αυτούς τους ανθρώπους, που και μόνο που σε κοιτούν είναι σαν προσευχή», κατέληξε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου:

Πηγή: parapolitika.gr