Η Σοφία Φαραζή ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ της και με μία ανάρτησή της αποκάλυψε πώς έχει όλα τα συμπτώματα του κοροναϊού.

Αρχικά, δημοσίευσε στα instastories της μια φωτογραφία που έβγαλε καθώς βρισκόταν ξαπλωμένη στον καναπέ της και έγραψε: «Δέκατα έχω, βήχα έχω, κόπωση και πονοκέφαλο έχω» χωρίς να ξεκαθαρίζει αν έχει νοσήσει από τον κοροναϊό.

Και επειδή έλαβε πολλά μηνύματα στο Instagram της, δημοσίευσε ένα μήνυμα γράφοντας ότι ακολουθεί όλες τις συμβουλές του γιατρού της και είναι σε καραντίνα.

Συγκεκριμένα έγραψε η Σοφία Φαραζή: «Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και το ενδιαφέρον. Ο γιατρό μου με συμβούλευσε να παραμείνω σπίτι και να μην έρθω σε επαφή με κανέναν. Τα συμπτώματα είναι ίδια με του ιού, αλλά χωρίς εξέταση δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι. Το αντιμετωπίζουμε όμως σαν να νοσώ, για το καλό όλων. Να σας πω ότι, επηρεασμένη με όσα ακούμε και βλέπουμε, στην αρχή των συμπτωμάτων με έπιασε ένας μικρός πανικός. Ήθελα να εξεταστώ και να μάθω. Ο φόβος μου ήταν κυρίως για τους γονείς μου. Αν το έχω; Αν τους έχω κολλήσει; Όμως η συγκεκριμένη κατάσταση απαιτεί ψυχραιμία. Παίρνουμε μια ανάσα, αφήνουμε χώρο στα νοσοκομεία για αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη και μένουμε σπίτι, για το καλό μας και κυρίως για το καλό των συγκατοίκων μας. Και με το συγκάτοικος εννοώ όλους όσους μοιραζόμαστε τούτο τον κόσμο»!

Πηγή: parapolitika.gr