Ο ιδιοκτήτης του Μάρτιν τον χαρακτήρισε «πολύ γλυκό και παιχνιδιάρη

Η Ναντέζντα Σερέζκινα, μια Ρωσίδα δημοσιογράφος, δέχθηκε μια ιδιαίτερη… πρωταπριλιάτικη φάρσα. Ή στο περίπου, αφού ο «φαρσέρ» της έτυχε να είναι τετράποδος.

Η Σερέζκινα παρουσιάστηκε ζωντανά σε δελτίο ειδήσεων του MIR24 για να κάνει μια ενημέρωση για τον καιρό, όταν ένα σκυλάκι ράτσας γκόλντεν ριτρίβερ, ο Μάρτιν, έτρεξε προς το μέρος της. Το μικρόφωνο της Σερέζκινα φαίνεται ότι έδειχνε πολύ λαχταριστό, γιατί το ζωάκι δεν μπόρεσε να αντισταθεί και πήδηξε ξαφνικά εντός του πλάνου, το άρπαξε από τα χέρια της και έτρεξε μακριά.

Η Σερεζκίνα, φανερά ξαφνιασμένη, δεν το έβαλε κάτω: Η πρώτη της κίνηση ήταν να κυνηγήσει τον Μάρτιν, με το κανάλι να επιλέγει αντί για την ιδιαίτερη καταδίωξη, να κλείσει τη μετάδοση του καιρού και να επιστρέψει σε πλάνα από το στούντιο.
Τελικά, πάντως, η δημοσιογράφος κατάφερε να πάρει πίσω το μικρόφωνό της, αλλά και να συμφιλιωθεί με τον Μάρτιν, με τον οποίο… συμπαρουσίασε το υπόλοιπο ρεπορτάζ. Δεν ξέρουμε αν… πληρώθηκε για την εμφάνισή του, πάντως φάνηκε ευχαριστημένος με λίγα χάδια στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ο ιδιοκτήτης του Μάρτιν τον χαρακτήρισε «πολύ γλυκό και παιχνιδιάρη», ενώ η Σερέζκινα έχει ήδη κανονίσει να επισκεφθεί το άτακτο σκυλάκι μέσα στις ερχόμενες ημέρες. Από την πλευρά μας, θα τη συμβουλεύαμε να αφήσει το μικρόφωνό της στο σπίτι.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Πηγή: parapolitika.gr