Η παρουσιάστρια είναι μια από τις πιο γλυκές μανούλες της ελληνικής showbiz και έχει τεράστια αδυναμία στους δύο γιους της, αφού είναι η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής της.

Η Σισσύ Χρηστίδου πέρα από μια πανέμορφη γυναίκα, είναι και μια τρυφερή μαμά, ένας ρόλος που η ίδια τον λατρεύει περισσότερο από το κάθε τι και είναι μόνο περήφανη για τα παιδιά της.

Σήμερα  είναι μια ιδιαίτερη μέρα για την παρουσιάστρια, αφού ο μικρός της γιος ο Μιχαήλ – Άγγελος, έχει την ονομαστική του γιορτή και η μαμά του θέλησε να του ευχηθεί δημόσια. Με σχετικό ποστ στο instagram, εύχεται με τα πιο όμορφα λόγια στον μικρό της γιο και όλα τα σχόλια είναι γεμάτα με άπειρες καρδούλες.

Συγκεκριμένα, στη δημοσίευσή της αναφέρει: Χρόνια πολλά Μιχάηλ μου, Άγγελέ μου ❤️ Το πλάσμα που μου έμαθε πως η ζωή δεν είναι άσπρη ή μαύρη. Μπορεί να είναι γκρι, αλλά και κόκκινη και μπλε. Που δεν μπήκε σε κουτί και που με έβγαλε από το δικό μου. Είχες δίκιο… στην καρέκλα έχει πιο πλάκα έτσι… θα ήταν πολύ βαρετά αλλιώς… και ο κόσμος έχει άλλα χρώματα αν τον κοιτάξεις ανάποδα, έστω και για λίγο!Σ’ αγαπώ ❤».

Google News icon

Πηγή: parapolitika.gr