Επίδειξη πλούτου την ώρα που η Άγκυρα βυθίζεται στην οικονομική κρίση

Σωρεία αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Τουρκία η ανάρτηση στο twitter του  βουλευτή του τουρκικού κοινοβουλίου, Αχμέτ Εροζάν ο οποίος σχολιάζει δεικτικά το ακριβό ρολόι που φοράει η σύζυγος του Ερντογάν, Εμινέ.

Ο βουλευτής βάζει στο  στόχαστρό την σύζυγό του Τούρκου προέδρου, Εμινέ Ερντογάν, την ώρα που η Άγκυρα βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην οικονομική κρίση, καθώς όπως καταγγέλλει ο ίδιος,  η Πρώτη Κυρία της Τουρκίας εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη με ρολόι αξίας 30.000 ευρώ.

 Μάλιστα ο Τούρκος βουλευτής αφήνει  να εννοηθεί πως, το πανάκριβο ρολόι της Εμινέ Ερντογάν έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το πρώτο της βιβλίο που παρουσίασε στη Νέα Υόρκη υπό τον τίτλο: «Τα ταξίδια μου στην Αφρική».

 «O Ταγίπ γράφει, η κυρία Εμινέ δεν θα γράψει; Το στολισμένο με φωτογραφίες βιβλίο «Τα ταξίδια μου στην Αφρική» κυκλοφόρησε… Σε αρμονία με την φτώχεια της Αφρικής το ρολόι χειρός Chopard Happy Diamonds. Αν δεν είναι ψεύτικο, η τιμή του αρχίζει από τα 30.000 ευρώ», γράφει στο καυστικό σχόλιό του ο Εροζάν.

 Οι προκλήσεις της Εμινέ

 Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι επιλογές αξεσουάρ της Εμινέ Ερντογάν δημιουργούν εντάσεις. Στο παρελθόν, η σύζυγος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε φωτογραφηθεί με πανάκριβη τσάντα, αξίας 50.000 ευρώ.

 Αναφορικά με  το βιβλίο της κυρίας Ερντογάν είναι το πρώτο που φέρει την υπογραφή της και πρόκειται για μία καταγραφή εντυπώσεων από ταξίδια στην Αφρική, ακολουθώντας επίσημες επισκέψεις του συζύγου της.

  

Πηγή: parapolitika.gr