Στο «Ίδρυμα Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής», στη Φιλοθέη

Σε στενό κύκλο πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, στο «Ίδρυμα Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής», στη Φιλοθέη.

Με τη συμπλήρωση 24 χρόνων από την απώλεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος απεβίωσε στις 23 Απριλίου 1998, στην επιμνημόσυνη δέηση παρευρέθηκαν η οικογένειά του, λιγοστοί φίλοι και οι επιστήθιοι συνεργάτες τους. Παρόντες ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, οι πρώην Πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, οι Υπουργοί Κώστας Αχ. Καραμανλής και Κωστής Χατζηδάκης, ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, οι βουλευτές της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης και Γιώργος Κουμουτσάκος, ο πρώην Επίτροπος της ΕΕ, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο πρώην Υπουργός, Γιώργος Αλογοσκούφης και η Λίζα Έβερτ. 
Παρόντες, βέβαια, ήταν τόσο ο Πρόεδρος του «Ιδρύματος Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής», Πέτρος Μολυβιάτης, όσο και ο Αντιπρόεδρος, Αχιλλέας Καραμανλής, αλλά και ο στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Καραμανλή, Θεόδωρος Χαριτόπουλος. Να σημειωθεί, τέλος, ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απουσιάζε από το μνημόσυνο διότι την ίδια ώρα είχε προγραμματισμένη συνάντηση με την Πρωθυπουργό της Φινλανδίας. 

Πηγή: parapolitika.gr