“Η βία και η χυδαιότητα είναι κάτι που δεν με χαρακτηρίζουν στα 32 χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο σαν άνθρωπος και επαγγελματίας”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Νέζος.

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Χρήστος Νέζος, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε ένα επίμαχο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον ίδιο στις καρναβαλικές εκδηλώσεις της Ξάνθης την περασμένη Κυριακή.

Ο δημοσιογράφος φέρεται, σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδιδε ζωντανά η ΕΡΤ3, να προσπάθησε να απομακρύνει το μικρόφωνο από νεαρή κοπέλα που τη στιγμή των εορτασμών απευθύνθηκε με υβριστικό τρόπο κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Πολλοί έκαναν λόγο στα social media για χειροδικία του δημοσιογράφου σε βάρος της κοπέλας.

Ο  Χρήστος Νέζος με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του καρναβαλιού της Ξάνθης, επέλεξα να δώσω το μικρόφωνο σε μία νεαρή γυναίκα, η οποία προσπάθησε να εξυβρίσει με αισχρές εκφράσεις τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως φάνηκε στο βίντεο, αιφνιδιάστηκα στον αέρα, όταν μου άρπαξε το μικρόφωνο και αντανακλαστικά προσπάθησα να την απομακρύνω με άκομψο τρόπο και σε καμία περίπτωση δεν χειροδίκησα.

Ζητώ ειλικρινά ένα μεγάλο συγγνώμη, αν αυτή η απρεπή μου κίνηση, δημιούργησε αυτό το ατυχές περιστατικό. Η βία και η χυδαιότητα είναι κάτι που δεν με χαρακτηρίζουν στα 32 χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο σαν άνθρωπος και επαγγελματίας«.

Χρήστος Νέζος

Πηγή: parapolitika.gr