«Σήμερα είναι η μέρα που θα κάψω το μυαλουδάκι των αγαπημένων τηλεθεατών», έγραψε η ηθοποιός που υποδύεται τη Στέλλα Καμαριωτάκη στη δραματική σειρά «Σασμός» του Alpha.

Ο «Σασμός» η νέα δραματική σειρά του Alpha είναι μια από τις πιο αγαπημένες συνήθειες του τηλεοπτικού κοινού. Το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις είναι μεγάλο και σε κάθε επεισόδιο βλέπουμε τις ζωές των πρωταγωνιστών να περιπλέκονται ακόμη περισσότερο.

Χθες βράδυ και κατά τη διάρκεια της προβολής του 20ου επεισοδίου του η Ευγενία Σαμαρά έδωσε ένα μεγάλο spoiler για τη σειρά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Ευγενία Σαμαρά που υποδύεται την απατημένη «Στέλλα Καμαριωτάκη» πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει νύφη στα γυρίσματα του «Σασμού».

Έτσι λοιπόν, πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι αναρωτήθηκαν ποιον θα παντρευτεί στη σειρά.

«Σήμερα είναι η μέρα που θα κάψω το μυαλουδάκι των αγαπημένων τηλεθεατών του @sasmos_alphatv_official . Στελλίτσα Καμαριωτάκη νύφη. Κάντε σενάρια ελεύθερα. Ευχαριστώ. Καλό βράδυ. Φωτογραφία από @mtzompanaki», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ευγενία Σαμαρά.

Υπενθυμίζουμε πως η «Στέλλα» έχει μείνει έγκυος από τον «Αστέρη», με τον οποίο έχει χωρίσει εξαιτίας της «Αργυρώς».

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram:

Πηγή: parapolitika.gr