Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για το Battle of the Couples, αλλά και για τον ρόλο της ως coach

Η δημοσιογράφος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για το νέο project του καναλιού, ενώ δάκρυσε όταν ήρθε η στιγμή να ευχαριστήσει κάποιους ανθρώπους που τη στήριξαν σε δύσκολες περιόδους της ζωής της.

«Ο ρόλος μου θα είναι να προσπαθήσω να ξεκλειδώσω τα ζευγάρια. Τα προβλήματα, τις ανησυχίες, τους τσακωμούς και ό,τι συμβαίνει ανάμεσά τους. Τα έχω δει τα ζευγάρια. Είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, με άλλες φιλοσοφίες», αποκάλυψε και συνέχισε:

«Η δική μου δοκιμασία θα έχει να κάνει με τη σχέση των ζευγαριών. Δεν θα είναι αγωνιστικό το κομμάτι, αυτό θα το έχει ο Παναγιώτης. Θα είναι πολύ fun και ανατρεπτικά αυτά που θα κάνουμε, θα κάνουμε πάρτι, το ζευγάρι που θα κερδίζει θα επιλέγει να κάνει ένα πάρτι με τη δική του θεματολογία».

Σχετικά με τον Παναγιώτη Βασιλάκο είπε: «Συναντηθήκαμε την περασμένη εβδομάδα. Πώς είμαι εγώ; Καμία σχέση. Το παιδί είναι ευγενικό, χαμογελαστό, μιλάει στον πληθυντικό σε όλους. Δεν είναι ψευτοκαλός, αισθάνομαι ότι είναι γνήσια καλός».

Η Σάσα Σταμάτη, με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια θέλησε να ευχαριστήσει κάποιους ανθρώπους που τη στήριξαν στις δύσκολες περιόδους της ζωής της.

«Είναι άνθρωποι που μου έδωσαν την ευκαιρία αλλά ήταν δίπλα μου και σε κάποια θέματα προσωπικά. Περιμένεις από τους συγγενείς ή τους φίλους σου, αλλά εμφανίζονται κάποιοι άλλοι άνθρωποι για να σε στηρίξουν», τόνισε χαρακτηριστικά Λέγοντα σένα μεγάλο ευχαρστω στον εκδότη των Παραπολτικών Γιάννη Κουρτάκη και στη συνέχεια στον διευθυντή Παναγιώτη Τζένο.

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε ότι το Battle of the Couples αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μετά το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, ωστόσο δεν μπορούσε να ανακοινώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Πηγή: parapolitika.gr