Τον δρόμο της Δικαιοσύνης επιλέγει η κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα για να διεκδικήσει από την Θεανώ Παπασπύρου την περιουσία του πατέρα της, τους πίνακες ανεκτίμητης αξίας που είχε αφήσει στις κόρες του.

Η συλλογή του περιλαμβάνει περισσότερα από 70 έργα πολύ γνωστών ζωγράφων, με κάποια από αυτά μάλιστα να είναι πολύ μεγάλης αξίας, αφού μιλάμε για πίνακες του Νίκου Εγγονόπουλου, του Γιάννη Γαϊτη, του Αλέκου Φασιανού, του Κωνσταντίνου Βολανάκη και πολλών άλλων πολύ σημαντικών Ελλήνων και ξένων δημιουργών.

Κάποιοι μάλιστα που γνωρίζουν από το χρηματιστήριο της τέχνης μιλούν για μια συλλογή αξίας εκατομμυρίων ευρών.

Ο Κώστας Βουτσάς ήθελε αυτός ο θησαυρός να μοιραστεί στα παιδιά του και μάλιστα, για να μην αδικηθεί κανείς, αυτό να γίνει με κλήρωση.

Μετά τον θάνατό του όμως τα πράγματα δεν έγιναν όπως ήθελε, αφού, όπως καταγγέλλει η μεγάλη του κόρη, Σάντρα Βουτσά, η δεύτερη γυναίκα του πατέρα της, Θεανώ Παπασπύρου, δεν τους παραχωρεί στα παιδιά του, λέγοντας ότι είναι δικοί της.

Οι πίνακες βρέθηκαν στα χέρια της Θεανώς, γιατί όπως έχει πει, είχε βρει τον κατάλληλο χώρο για να φυλαχθούν.

Η Σάντρα Βουτσά μη έχοντας άλλο τρόπο ώστε να εκπληρωθεί η επιθυμία του πατέρα της, απευθύνθηκε στον δικηγόρο, Βασίλη Καπερνάρο για τις επόμενες κινήσεις της, αφού η Θεανώ Παπασπύρου δε συζητά το θέμα και δεν εμφανίζει τους πίνακες.

Να θυμίσουμε ότι η διαμάχη ανάμεσα στις δύο γυναίκες ξεκίνησε λόγων των έργων τέχνης που είχε συγκεντρώσει ο αείμνηστος ηθοποιός, που όπως ισχυρίζεται η κόρη του Σάντρα, προοριζόντουσαν για τις τρεις κόρες του και που όπως φαίνεται η δεύτερη σύζυγος του, αρνείται κατηγορηματικά να δώσει.

Η Φαίη Σκορδά είχε επικοινωνήσει με την Θεανώ Παπασπύρου, μας αποκάλυψε όσα υποστηρίζει εκείνη για το επίμαχο θέμα.

«Η Σάντρα Βουτσά έχει αποποιηθεί την περιουσία του πατέρα της και ότι μέχρι και τελευταία στιγμή η ίδια, η Θεανώ Παπασπύρου, ήταν δίπλα στον Κώστα Βουτσά σαν πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του και είχαν μια πάρα πολύ καλή σχέση. Ήταν αγαπημένοι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Πηγή: parapolitika.gr