Νέος «πονοκέφαλος» για τον τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ

Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο με τις νέες αποκαλύψεις για τον Γιάννη Ραγκούση και την «αμαρτωλή» βίλα του στην Πάρο

μετά και το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Απογευματινής», το οποίο αποκαλύπτει ότι ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε τρεις διαδοχικές επιστρεπτέες προκαταβολές από τον Οκτώβριο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2021 συνολικού ύψους 11.829,90 ευρώ στο πλαίσιο της κρατικής ενίσχυσης των πληγεισών από την υγειονομική καραντίνα επιχειρήσεων.

Πληθώρα σάιτ αναπαράγει από το πρωί με δημοσιεύματα το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Απογευματινής» για τα νέα αμείλικτα ερωτήματα που προκύπτουν για τον κ. Ραγκούση τα οποία εκθέτουν καθημερινά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Στον απόηχο των νέων αποκαλύψεων της «Απογευματινής» για το «αμαρτωλό» ακίνητο στην Πάρο, η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εξαπολύει σφοδρή κριτική τόσο στον Γιάννη Ραγκούση όσο και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Οι δίχως τέλος αποκαλύψεις της εφημερίδας “Απογευματινή” για τη βίλα του βουλευτή και τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση, εκθέτουν καθημερινά τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, που προσποιείται ότι δεν συμβαίνει τίποτα», τονίζει η Πειραιώς.

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ της «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ»

Δείτε κάποια από τα δημοσιεύματα που αναπαρήγαν το θέμα της «Απογευματινής»

1_4

2_4

3_3

4_3

5_2

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon