Η Τζούλια έβαλε φωτιά στο φάκελο Φουρθιώτη

Σάλο προκάλεσε η συνέντευξη της Τζούλιας Αλεξανδράτου στην «ON time Σαββατοκύριακο», όπου μετά από χρόνια μιλά για τον πρώην μάνατζέρ της
, με τον οποίο και βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη εδώ και μία δεκαετία.

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο σε κανένα επίπεδο. Τον ξέρω καλύτερα από όλο τον κόσμο, εγώ τα γνώριζα και ήταν θέμα χρόνου να γίνουν όλα όσα συνέβησαν. Θα ασχοληθώ μαζί του μόνο νομικά, όχι τηλεοπτικά. Ή πεθαμένος ή στη φυλακή θα βρισκόταν. Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο» δήλωσε στη Σάσα Σταμάτη.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου, Χρήστος Νικολακόπουλος, δήλωσε στην «ΟΝ time Σαββατοκύριακο» ότι ο Μένιος Φουρθιώτης σκηνοθέτησε ληστεία εις βάρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου, όπως σκηνοθέτησε τώρα τις επιθέσεις εις βάρος του. Από τη συγκεκριμένη κλοπή, όπως είπε, απέσπασε 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο της Τζούλιας, που μόνο αυτός ήξερε πού βρίσκεται αλλά και το μυστικό συνδυασμό.

«Έχει παραπεμφθεί να δικαστεί στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων. Η υπόθεση αυτή έχει αναβληθεί περίπου 10 φορές και η τελευταία δικάσιμος, η οποία είχε οριστεί, ήταν τον Νοέμβριο του 2020, όπου ζητήθηκε αναβολή από πλευράς της Τζούλιας, γιατί είχε κάνει ένα τεστ COVID και ανέμενε το αποτέλεσμα. Στη συνέχεια είχε οριστεί τον Φεβρουάριο, πλην όμως αποσύρθηκε λόγω των μέτρων για την πανδημία, και δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί. Αυτές τις ημέρες θα το ψάξω στην Εισαγγελία να δω πότε έχει πάει και ενδεχομένως να ζητήσω και την επίσπευση ορισμού δικασίμου» δηλώνει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

Σκηνοθέτησε τη ληστεία

«Τα δεδομένα ως προς τον κατηγορούμενο είναι ότι πλέον θα φανεί πως και για την υπόθεση αυτή, για την οποία προφυλακίστηκε, χρησιμοποιεί διάφορες μεθόδους για να πείσει για πράγματα τα οποία δεν ισχύουν, όπως επί παραδείγματι στην υπόθεση της Τζούλιας, επειδή εκείνη θεωρεί ότι αυτός της αφαίρεσε το χρηματοκιβώτιο, γιατί ήταν ο μόνος ο οποίος γνώριζε τη θέση του χρηματοκιβωτίου, το συνδυασμό του, ότι η Τζούλια έλειπε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αλβανία την εποχή εκείνη, διότι η κλοπή φαίνεται να έγινε μεταξύ 27ης και 30ής Αυγούστου 2010, κάπου εκεί μεσολαβούσε ένα Σαββατοκύριακο.

Το σπίτι ήταν απομονωμένο ψηλά στη Δροσιά και από τα στοιχεία που έχουμε βρει κατευθυνόμαστε ότι ήταν αυτός ο δράστης. Εκείνος ισχυρίζεται ότι η κλοπή θα μπορούσε να γίνει από τον οποιονδήποτε. Για να το κάνουν όμως άγνωστοι θα έπρεπε ο τοίχος από όπου ξηλώθηκε αυτό να είχε φθορές, που τέτοιες φθορές δεν είχε. Εκείνος ήξερε το συνδυασμό, είχε τη δυνατότητα πρόσβασης, γνώριζε ότι η Τζούλια λείπει και το αφαίρεσε με την ησυχία του. Δηλαδή, με λίγα λόγια, σκηνοθέτησε τη ληστεία, όπως τώρα σκηνοθέτησε τις επιθέσεις εις βάρος του. Προφανώς έκανε και τότε αυτήν τη σκηνοθεσία, γι’ αυτό πήρε και το καταγραφικό και σκηνοθέτησε ότι κάποιος άλλος ήταν».

Πηγή: parapolitika.gr