Η Μεξικανολιβανέζα ηθοποιός επέλεξε έναν συμβολικό τρόπο για να εκφράσει τη χαρά και την ανακούφισή της που δεν ξαναβγήκε ο Τραμπ.

Έναν άκρως συμβολικό τρόπο επέλεξε η Σάλμα Χάγιεκ για να συγχαρεί τον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις για τη μεγάλη τους νίκη απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ.

Η 54χρονη Μεξικολιβανέζα ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της μια παλιά της φωτογραφία της όπου είναι ντυμένη σαν το «Άγαλμα της Ελευθερίας».

Το εν λόγω στιγμιότυπο είναι από το 2000 και συγκεκριμένα από φωτογράφηση για περιοδικό.

Στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία γράφει: «Ήρθε η ώρα να απελευθερωθούμε από την διαίρεση», αναφερόμενη στην ενότητα που τόνισε νέος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η ηθοποιός συνέχισε να στέλνει τα συγχαρητήριά της και με δύο stories:

«Συγχαρητήρια, εκλεγμένε Πρόεδρε Τζο Μπάιντεν. Πριν από 4 χρόνια ακούσαμε για έναν τοίχο που χωρίζει το Μεξικό από την Αμερική αλλά αυτό που πραγματικά συνέβη είναι ότι χτίσαμε ένα αόρατο τείχος που χώριζε τους Αμερικανούς από τους Αμερικανούς.

Κανείς δεν είναι πιο ικανός να το καταρρίψει αυτό και να κάνει την Αμερική ενωμένη ξανά» έγραψε αναφερόμενη στον Μπάιντε για να συνεχίσει:

«Συγχαρητήρια αντιπρόεδρε Καμάλα Χάρις. Η Αμερική είχε πολλούς προγόνους, ήρθε η ώρα και για μία μητέρα. Προχώρα κορίτσι και δείξ’ τους πως γίνεται».Πηγή: parapolitika.gr