«Ήμουν στο Τατόι, όταν ξεκίνησε η φωτιά»

Η Μαρία Σάκκαρη
μίλησε στα ελληνικά ΜΜΕ για τις φωτιές που πλήττουν τη χώρα μας, μετά την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Rogers Cup.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τόνισε ότι προσπαθεί να μη σκέφτεται όσα γίνονται στη χώρα μας όσο είναι μέσα στο γήπεδο, αλλά παραδέχτηκε ότι είναι δύσκολο να βλέπεις τους ανθρώπους να χάνουν την περιουσία τους.

«Παρόλο που είμαι μακριά μου είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ στενάχωρο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βλέπεις όλο αυτόν τον κόσμο να χάνει την περιουσία του, να χάνει τα σπίτια του, να χάνει το μέρος που έζησε. Ό,τι και να πω είναι λίγο», ανέφερε η ίδια και συμπλήρωσε, «Αισθάνομαι ότι είναι γαϊδουριά που βρίσκομαι εδώ και δεν είμαι εκεί να βοηθήσω με κάποιο τρόπο. Είμαι πολύ μπερδεμένη μέσα μου. Τις τελευταίες μέρες προσπαθώ όπως μπορώ να μην το σκέφτομαι στο γήπεδο, γιατί νομίζω ότι ανεξάρτητα με το επάγγελμα που κάνουμε και με τι ασχολούμαστε, μας έχει επηρεάσει όλους πάρα πολύ αυτή η κατάσταση».

Στη συνέχεια η Μαρία Σάκκαρη αποκάλυψε ότι έκανε προπονήσεις στο Τατόι όταν ξεκίνησε η φωτιά. «Έφυγα την Πέμπτη, την ημέρα που έγινε η μεγάλη ζημιά. Ήμουν στο Τατόι και έκανα προπόνηση, όταν ξεκίνησε η φωτιά ακριβώς απέναντι από το club. Είδα τη φωτιά, ήταν ακριβώς απέναντι και φύγαμε γιατί φοβηθήκαμε», ανέφερε.

Πηγή: parapolitika.gr