Ο παρουσιαστής, αυτή την περίοδο βιώνει μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του μιας και πριν τρεις περίπου εβδομάδες ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια του.

Ο Σάκης Τανιμανίδης εκτός από ένας επιτυχημένος παρουσιαστής είναι και ένας αρκετά γοητευτικός άντρας που φροντίζει ιδιαίτερα της εξωτερική του εμφάνιση και φροντίζει να γυμνάζεται για να διατηρεί το σώμα του σε μια καλή φυσική κατάσταση.

Ο παρουσιαστής, αυτή την περίοδο βιώνει μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του μιας και πριν τρεις περίπου εβδομάδες ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια του. Και μπορεί ο ερχομός των δυο μικρών κοριτσιών να έχει αλλάξει τη ζωή τόσο τη δική του όσο και της συζύγου του Χριστίνας Μπόμπα και ο ελεύθερος χρόνος τους να είναι πλέον ελάχιστος, ωστόσο εκείνος φροντίζει να μη βγαίνει από το διατροφικό του πρόγραμμα και να ασκείται όσο μπορεί.

Σήμερα μάλιστα το πρωί, ο Σάκης Τανιμανίδης, αποφάσισε να ανέβει στη ζυγαριά και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram το βάρος του που είναι 87 κιλά.

 

Πηγή: parapolitika.gr