Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ταξίδεψαν στη Μήλο – Δείτε τις φωτογραφίες του, αλλά και το βίντεο από το νησί της Μήλου, όπου την επισκέφτηκε το «λαμπερό» ζευγάρι

Την πανέμορφη Μήλο επισκέφθηκαν ο Σάκης Ρουβάς με τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη, με τον τραγουδιστή να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους σχετικά στιγμιότυπα.

Συγκεκριμένα, όπως μαρτυρούν οι σχετικές αναρτήσεις του Σάκη Ρουβά στα social media, ο ίδιος και η Κάτια Ζυγούλη είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν λίγο χρόνο με θέα το απέραντο γαλάζιο, κοντά στη φύση.

Άλλωστε, ο Σάκης Ρουβάς εκφράζει συχνά την αγάπη του προς τη φύση με σχετικές αναρτήσεις του, όπως έκανε και πρόσφατα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Με χαλαρή διάθεση Κάτια Ζυγούλη – Σάκης Ρουβάς

Στο βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Σάκης Ρουβάς, ο ίδιος καταγράφει τον εαυτό του και τη θέα από το μέρος όπου διέμεναν με τη Κάτια Ζυγούλη, την πισίνα τους με «φόντο» τη θάλασσα.Ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε ακόμη ένα στιγμιότυπο, όπου καταγράφεται χαμογελαστός στο πλευρό της συζύγου, με τους δύο τους να είναι ντυμένοι casual, απολαμβάνοντας τη χαλαρή ατμόσφαιρα του νησιού.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr