Όλοι είχαν ως σιγουράκι την θέση που θα είχε ο Σάκης Κατσούλης στο πάνελ της Ιωάννας Μαλέσκου. Όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν αλλιώς. Τι δηλώνει ο ίδιος για το γεγονός;

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Σάκη Κατσούλη
, μετά τη νίκη του στο Survivor να βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής «Love It» με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί τελικά, με τον ΣΚΑΪ να στέλνει επίσημη ανακοίνωση με τη νέα ομάδα που θα πλαισιώσει την ξανθιά παρουσιάστρια, χωρίς να αναφέρεται το όνομα του Σάκη Κατσούλη.

Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Not» και η Πέννυ Καβέτσου συνάντησαν τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο λιμάνι, με τον νικητή του Survivor να ξεκαθαρίζει:

«Εσείς τα μαθαίνετε πιο γρήγορα από μένα. Και εγώ διάβασα ότι δεν είμαι μέσα. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις. Προς το παρόν δεν τα έχουμε βρει.

Από ότι φαίνεται δε θα είμαι στο “Love it”, οπότε αναμένω και εγώ τις ενημερώσεις. Κάναμε κάποια ραντεβού, συζητήσεις, όχι ακριβώς δοκιμαστικό.

Δεν τα έχουμε βρει και λογικά δε θα είμαι κιόλας. Ό,τι ξέρετε, ξέρω.

Σήμερα διάβασα πως έκλεισε το ρόστερ της εκπομπής, οπότε θα δούμε. Γιατί να με πληγώσει καλέ; Ούτε καν. Δε έχω πληγωθεί καθόλου, είμαι πάρα πολύ καλά. Συνεχίζουμε τις διακοπές μας.

Έχουμε πολλές προτάσεις, έχουμε και τα μαγαζιά μας που μας χρειάζονται και εκεί. Τηλεοπτικά δεν μπορώ να πω κάτι. Δεν έχω αποφασίσει κάτι, δεν έχω κλείσει κάπου» σημείωσε ο Σάκης Κατσούλης.

Δείτε όλες τις πληροφορίες στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr