Η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη γέννησε το 2015 πρόωρα τα παιδιά της, καρπούς του έρωτά της με τον Αποστόλη Τότσικα, και ανέβασε τις φωτογραφίες σήμερα, παγκόσμια ημέρα προωρότητας.

Μια ανάρτηση προκάλεσε ανάμικτα συναισθήματα
, που έκανε η Ρούλα Ρέβη το πρωί της Τετάρτης 17 Νοεμβρίου, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα προωρότητας.

Για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η γνωστή φωτογράφος γέννησε το 2015 πρόωρα τα παιδιά της, καρπούς του έρωτά της με τον Αποστόλη Τότσικα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρούλα Ρέβη αναφέρεται στο θέμα της προωρότητας, καθώς δεν έχει κρύψει σε συνεντεύξεις της, τις δυσκολίες που πέρασε στην εγκυμοσύνη των διδύμων, καθώς είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για 73 μέρες, όπου ανησυχούσε πάνω απ’ όλα για την υγεία των παιδιών που κυοφορούσε.

Η Ρούλα Ρέβη έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα κι ανέβασε συγκλονιστικές φωτογραφίες από τα πρόωρα μωρά της στο Instagram.

«Μια μαμά μια νύχτα πριν γεννήσει 2 πρόωρα μωρά. Που τώρα της μιλάνε, την μαλώνουν καμία φορά, τη συμβουλεύουν, την φροντίζουν και την νοιάζονται. Σήμερα παγκόσμια μέρα προωρότητας, αν σου τα φέρει έτσι η ζωή μην σκεφτείς ούτε λεπτό πως αυτό δεν θα περάσει, θα περάσει και θα φύγει και θα ξεχαστεί.

Πάντα εκεί πίσω από τα υγρά σου μάτια θα είναι κρυμμένη η εικόνα του παιδιού σου στη θερμοκοιτίδα, σκληρή και γλυκιά ταυτόχρονα.

Να σε κάνει περήφανη που γέννησες τους μαχητές σου. Έτοιμοι για μάχη οικογενειακώς δεν μασάμε. Μαμάδες εκεί στο διάδρομο σας αγαπώ σας σκέφτομαι, πάντα θα σας σκέφτομαι, και θα σας υπόσχομαι πως όλα μπορούν και θα πάνε καλά!» έγραψε η φωτογράφος.

Δείτε την ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη στο Instagram:

Πηγή: parapolitika.gr