«Αποδεικνύεται ότι υπάρχει πολύ ψωμί σε αυτή την υπόθεση»

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, κος Νίκος Ρωμανός , μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή «Mea Culpa» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Αναφορικά με την κατάθεση του κ. Καλογρίτσα, ο κ.Ρωμανός επεσήμανε ότι «Όλα αυτά τα οποία διαβάσαμε από διαρροές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, όλα συνοψίζονται στη λέξη «μπροστινός» που είπε ο ίδιος κ. Καλογρίτσας. Υπάρχουν μια σειρά τεκμηρίων, υπάρχουν μια σειρά συγκεκριμένων πια καταγγελιών και βλέπουμε ακριβώς πως λειτουργούσε ένα σύστημα, βάσει των διαρροών όσων έχει ο ίδιος πει και όσων γίνονται μέσα στην επιτροπή. Νομίζω ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε αυτή την υπόθεση».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου, «Προκύπτει ότι αυτά τα όποια χρόνια λέγαμε, τα τέρατα τα οποία συνέβαιναν, όντως στα αλήθεια έγιναν. Τώρα τι θα κάνουμε;» ο κ.Ρωμανός απάντησε ότι «Καταρχάς ήδη τρέχει αυτή η διαδικασία, θεωρώ ότι θα ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, θα περιμένουμε να δούμε την έκβαση των πραγμάτων να γίνει η διερεύνηση σε όποιο επίπεδο πρέπει και όπως πρέπει. Νομίζω ότι το πιο «φρόνιμο» για εμάς και αυτό το οποίο θα βοηθήσει αυτό το οποίο όλοι θέλουμε να λάμψει η αλήθεια είναι σε αυτή τη φάση να μην μπούμε εμείς πέραν από του σχολιασμού και της επιβεβαίωσης πολλών πραγμάτων που όλοι υποψιαζόμασταν, δεν έχουμε κανένα λόγο να μπούμε περαιτέρω σε αυτή τη συζήτηση. Νομίζω ότι ακριβώς αυτό που θέλαμε συμβαίνει και αποδεικνύεται ότι υπάρχει πολύ ψωμί σε αυτή την υπόθεση. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να διερευνηθούν και είμαι σίγουρος ότι θα διερευνηθούν μέχρι τέλους αποδεικνύοντας φυσικά, στο μέτρο που επιβεβαιωθούν όλα αυτά, το πώς λειτουργούσε το συγκεκριμένο σύστημα».

Και συμπλήρωσε πως, «Είναι τόσο ανατριχιαστικά αυτά που αποκαλύπτονται, βέβαια δεν πέφτει κανείς από τα σύννεφα από την μια, από την άλλη είναι άλλο πλέον όλα αυτά να βγαίνουν και να μην μπορεί κανείς να μιλήσει για στοχοποίηση συγκεκριμένων προσώπων και όλα αυτά τις «μπούρδες» που ακούγαμε το προηγούμενο διάστημα που θα θυμίσω ότι βγαίνανε και άλλα στοιχεία τα οποία συνέθεταν το συγκεκριμένα πάζλ και από άλλες πλευρές».