Το «αχτύπητο» δίδυμο της κωμωδίας επιστρέφει στο MEGA και μίλησαν στην Ελένη Μενεγάκη για την νέα τους κωμωδία Συμπέθεροι από τα Τίρανα

Η Ελένη Μενεγάκη καλωσόρισε τον Μιχάλη Ρέππα και το Θανάση Παπαθανασίου στο παλιό – καινούργιο τους σπίτι, στο MEGA και εκείνοι έσπευσαν να κάνουν χιούμορ με την ηλικία τους, ενώ παράλληλα μίλησαν για την συγγραφική πορεία τους στην τηλεόραση τον κινηματογράφο και το θέατρο, αλλά και στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα» που κάνουν πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου στο Μεγάλο Κανάλι.

Γιατί έλειψαν τόσο καιρό;

«Επιστρέψαμε μετά από 25 χρόνια στην τηλεόραση. Ξέρουμε όλοι εμείς που δουλεύουμε στην τηλεόραση, πόσο αγχώδης και κοπιαστική εργασία είναι. Δεν μπορώ να πω πως δεν πληρωνόμαστε, αλλά έρχονται κάποιες στιγμές που λες πραγματικά τα έχω πληρώσει αυτά τα λεφτά», είπε ο Μιχάλης Ρέππας

«Είναι σωματική καταπόνηση, αλλά έχει και πολύ άγχος η τηλεόραση. Στο σινεμά ή το θέατρο ξέρει ο θεατής τι πάει να δει».

«Ο κόσμος νόμιζε ότι σνομπάραμε την τηλεόραση, αλλά στην πραγματικότητα δεν είχαμε χρόνο», παραδέχτηκε ο Θανάσης Παπαθανασίου.

Η νέα σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και οι Τρεις Χάριτες

«Πάντα ήθελα να το κάνω σίριαλ αυτό το θεατρικό. Έλεγα στον Θανάση ότι πρέπει να γίνει, ήρθε και η πανδημία και βρέθηκε ο κατάλληλος χρόνος» και συνέχισαν:

«Η ιστορία ξεκινά όταν η μαμά του έργου τα φτιάχνει με έναν Αλβανό, μετά εμφανίζεται ο γαμπρός και ο συμπέθερος και όλα τα υπόλοιπα», αποκάλυψε το δίδυμο των δημιουργών.

«Παλιά η λέξη Αλβανός, ήταν ταυτισμένη με τον κλέφτη, τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ο κόσμος έχει αφομοιωθεί», παραδέχτηκε ο Μιχάλης Ρέππας.

«Και οι τέσσερις ηθοποιοί στις Χάριτες ήταν θρησκευτικά ευλαβικές πάνω στο κείμενο», αποκάλυψε για τα παρασκήνια της αγαπημένης σειράς.

Η μεγάλη καριέρα, οι απώλειες και η Κάτια Δανδουλάκη

«Τι αφήσατε πίσω για να κάνετε αυτήν την επιτυχία;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη

«Εμείς και οι δύο δεν έχουμε μεγάλη οικογένεια. Αγαπάμε την δουλειά μας πολύ. Ζούμε και εργαζόμαστε ασκητικά. Χαιρόμαστε με την δουλειά και με την πανδημία υπήρξαμε δημιουργικοί. Γράψαμε και ένα βιβλίο για την Μαρία Κάλλας και ένα θεατρικό έργο για την Κάτια Δανδουλάκη. Η Κάτια μας ζήτησε έναν μονόλογο.», είπε ο Μιχάλης Ρέππας

«Η Κάτια Δανδουλάκη μας έκανε να αγαπήσουμε το αστυνομικό είδος. Ήταν δική της ιδέα να κάνουμε το Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε και το γράψαμε με επιτυχία», είπε ο Θανάσης Παπαθανασίου.

Πηγή: parapolitika.gr