«Με έχει στεναχωρήσει αυτή η ιστορία γιατί τον Πέτρο τον ξέρω από μικρό παιδί. Τον ξέρω από την εποχή των “Απαράδεκτων”», είπε η Ρένια Λουιζίδου.

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ρένια Λουιζίδου στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» σήμερα το πρωί. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Πέτρο Φιλιππίδη αποκαλύπτοντας πως όλη αυτή η ιστορία τη στεναχώρησε γιατί είναι ένας άνθρωπος που γνώριζε από πολύ μικρή ηλικία.

Δείτε ακόμη: Ο Πέτρος Φιλιππίδης για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή του απαντώντας στις δηλώσεις του Λέφα (Βίντεο)

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν θυελλώδης, δύσκολος και αντιφατικός δε θα αφαιρούσα καμία από αυτές τις τρεις λέξεις μετά τις καταγγελίες.

Δε θέλω να είμαι άδικη, είναι υπερταλαντούχος, είναι πολύ συναισθηματικός στην καλή του στιγμή αλλά δεν μπαίνει ίσον στην εξίσωση.

Δείτε ακόμη: Επιμένει η Βάνα Μπάρμπα – Είναι δικαίωμά μου να στηρίζω τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ένας άνθρωπος που είναι σε θέση να κάνει κάτι πολύ σκληρό δε σημαίνει ότι κάποιες άλλες ώρες δε λειτουργεί συναισθηματικά. Με έχει στεναχωρήσει αυτή η ιστορία γιατί τον Πέτρο τον ξέρω από μικρό παιδί.

Τον ξέρω από την εποχή των Απαράδεκτων.

Ήξερα ότι είναι δύσκολος άνθρωπος στη διαχείρισή του την καθημερινή με εκρήξεις, νευρικός, πιεστικός, αυταρχικός αλλά στο σεξουαλικό κομμάτι, αυτά είναι πράγματα που γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες, δε γίνονται πίσω από ανοιχτές».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr