Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε για τα πρώτα της χρόνια στους «Απαράδεκτους» αλλά και για το ελληνικό κίνημα #metoo. «Σκέφτηκα τον περίγυρο και τον δυο πλευρών».

Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ρένια Λουιζίδου στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο κίνημα metoo και παραδέχτηκε ότι δυσκολεύεται να διαχωρίσει μέσα της τον άνθρωπο από τον καλλιτέχνη.

«Κάποιους από τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο επίκεντρο λόγω του metoo τους είχα συναναστραφεί, κάποιους άλλους όχι. Ακρότητες και τα σημεία των άκρων που φτάσαμε δε τα φανταζόμουν. Σε μικρότερης κλίμακας δυσκολίες και παράξενες συμπεριφορές ναι τα ήξερα.

Σκέφτηκα τον περίγυρο και τον δυο πλευρών. Δεν ήρθα σε επαφή με το περιβάλλον κάποιου γιατί δεν έχω τις σχέσεις. Αν τους ήξερα καλά αυτούς τους ανθρώπους ενδεχομένως να το έκανα.

Οφείλω στο μυαλό μου να διαχωρίζω τον καλλιτέχνη από τον άνθρωπο αλλά δυσκολεύομαι. Ξέρω και το καταλαβαίνω, ο ορθολογιστικός εαυτός μου λέει ότι είναι τελείως ανεξάρτητο το ένα από το άλλο αλλά ο άνθρωπος μέσα μου δε μπορεί να μην το σκεφτεί» είπε η Ρένια Λουιζίδου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί με τις δηλώσεις της:

Πηγή: parapolitika.gr