Ο φίλος του, στου οποίου το σπίτι γύρισε το βίντεο που δήλωνε την πρόθεση να αυτοκτονήσει και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, προχώρησε σε μια δραματική εξομολόγηση

Μετά και την ενεργοποίηση του Silver Alert για τον εντοπισμό του ράπερ «Lamaniff» οι Αρχές προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τον γρίφο της εξαφάνισης του, εξετάζοντας όλα το ενδεχόμενα.

Στο στόχαστρο των ερευνών έχουν μπει όλα τα στοιχεία που έχουν μέχρι στιγμής στην διάθεση τους, από το ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τις απειλές του περί αυτοκτονίας, μέχρι το βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο εμφανίζεται να απειλεί εχθρούς και ανταγωνιστές.

Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον ράπερ μίλησε σήμερα στο «T-live» με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο φίλος του, στου οποίου το σπίτι γύρισε το βίντεο που δήλωνε την πρόθεση να αυτοκτονήσει και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, προχώρησε σε μια δραματική εξομολόγηση.

«Τα βίντεο που ανέβηκαν στο διαδίκτυο τον επηρέασαν πάρα πολύ αρνητικά. Βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Τον Λάμπρο τον γνωρίζω πριν ξεκινήσει την όλη φάση με τη μουσική.

Όσο ασχολιόταν με τη μουσική ήταν όντως χαρούμενος. Όταν έγινε όλο αυτό με τα βιντεάκια, πρώτη φορά τον είδα σε τέτοια κατάσταση. Ήταν εξαγριωμένος και πάρα πολύ στενοχωρημένος. Έλεγε συνέχεια ότι θέλει να φύγει στους γονείς του στη Γερμανία. Δεν ήταν καλά, δεν ήξερε τι να κάνει, ήταν στα χαμένα.

Εκείνο το βράδυ που ανέβηκε το βίντεο, ήμασταν μαζί. Το απόγευμα ήμουν σπίτι του. Φαινόταν ψιλο – ψύχραιμος, προσπαθούσε να παραμείνει τουλάχιστον.

Όταν εγώ έφυγα από το σπίτι του, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δε μπορεί να το διαχειριστεί και αν μπορώ να τον φιλοξενήσω να έρθει να ξεχαστεί. Ήρθε εδώ, πρώτη φορά, τον είδα σε αυτήν την κατάσταση. Προσπάθησα να τον ηρεμήσω. Ήταν σαν να φώναζε.

Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ, δεν ήξερα τι να κάνουμε, είχα αγχωθεί.

Μπήκα να κάνω ένα μπάνιο για να ηρεμήσω, προκειμένου να δούμε πώς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Αφού βγήκα από το μπάνιο και ήρθε η μητέρα μου και μου είπε πως κάποιος βρόντηξε την πόρτα. Αρχίζω και τον παίρνω τηλέφωνο να δω που είναι, χτυπούσε κανονικά, μετά σταμάτησε να χτυπάει.

Μετά από λίγο, με παίρνουν και μου λένε ότι ανέβασε ένα βίντεο και βλέπω ότι το έχει γυρίσει την ώρα που εγώ ήμουν στο μπάνιο».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr