«Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι κακοντυμένη, δε βλέπω τίποτα πάνω της, μόνο κάτι λάθος ρούχα, κοιμάμαι», δήλωσε για τη νέα κριτή του GNTM

Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για το «Style me Up», το GNTM. Μάλιστα, χαρακτήρισε όλες τις παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης «κακοντυμένες».

«Περίμενα τη στιγμή για να κάνω κάτι τηλεοπτικό, κάτι που να μου ταιριάζει. Δεν έχω καημό να είμαι στην τηλεόραση. Τα νούμερα δεν τα κοιτάω, κοιτάω το Twitter. Θα άλλαζα την ώρα της εκπομπής. Θα την έβαζα απέναντι από κάτι αντίστοιχο», ανέφερε για την εκπομπή Style me Up.

«Δε θέλω καν να σχολιάσω τη Μέγκι Ντρίο, με αυτές τις κοπέλες δεν ασχολούμαι εγώ», είπε σχετικά με το σχόλιο του μοντέλου ότι δε θα έπρεπε να είναι στη θέση που είναι, καθώς δεν έχει ντύσει διάσημους.

Ακόμα, η Ραμόνα είπε ότι βλέπει GNTM και σχολίασε ότι την νέα κριτή, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. «Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν μου αρέσει και τόσο. Είναι κακοντυμένη, δε βλέπω τίποτα πάνω της, μόνο κάτι λάθος ρούχα, κοιμάμαι. Λείπει η Βίκυ», είπε.

«Δεν είμαι Ελληνίδα, έχω ένα πολύ ωραίο λεξιλόγιο, αλλά δεν έχω καλή προφορά. Μη με κρίνεις για αυτό, αλλά για τη δουλειά μου», σημείωσε για τα σχόλια που ακούγονται για την ίδια.

«Δεν έχω προσωπικές κόντρες με κανέναν. Οι κόντρες μου είναι για αυτά που φοράνε. Δε θα κρίνω εγώ τα επαγγελματικά τους. Οι παρουσιάστριες στην τηλεόραση δεν είναι καλοντυμένες», είπε κλείνοντας η Ραμόνα Βλαντή.

Πηγή: parapolitika.gr