«Η μητρότητα με έχει κάνει πιο αυστηρή, να καταλάβω τις πραγματικές προτεραιότητες και με έχει κάνει να εκτιμήσω τον ελεύθερο αλλά και τον χρόνο γενικότερα.

Η Νικολέττα Ράλλη ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο Open και η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» τη συνάντησε στις προετοιμασίες. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια μίλησε για την μητρότητα.

Για την νέα της εκπομπή είπε πως «θα ήθελα να ήταν μια διαφορετική εκπομπή και όχι ό,τι μπορεί να έχει συνηθίσει να βλέπει ο τηλεθεατής το μεσημέρι, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πόσο έτοιμος είναι ο κόσμος για μια τελείως διαφορετική εκπομπή».

Η ίδια παραδέχτηκε επίσης ότι λίγο πριν την έναρξη της νέας της εκπομπής και μετά από τρία χρόνια είναι αγχωμένη, ενώ μίλησε παράλληλα και για τους συνεργάτες της Νάνσυ Παραδεισανού και ο Μάνο Μαγιάτη. «Δεν ήμουν ποτέ «νουμεράκιας». Όλες οι εκπομπές που παίζουν το Σαββατοκύριακο σε αυτή τη ζώνη είναι επιπέδου Α1, δεν φοβάμαι όμως. Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης και ανταγωνισμού».

Μιλώντας για το νέο της ρόλο ως μητέρα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δεν έχει χάσει ακόμα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της, καθώς από τα 30 που είχε πάρει έχει χάσει τα 20.

«Το τελευταίο πράγμα που σε νοιάζει όταν έχεις γεννήσει είναι το σώμα σου και τα κιλά που έχεις πάρει» είπε μεταξύ άλλων η Νικολέττα Ράλλη.

Απαντώντας τώρα στο κατά πόσο την έχει αλλάξει η μητρότητα, η Νικολέττα Ράλλη είπε: «Η μητρότητα με έχει κάνει πιο αυστηρή, να καταλάβω τις πραγματικές προτεραιότητες και με έχει κάνει να εκτιμήσω τον ελεύθερο αλλά και τον χρόνο γενικότερα.

Δεν ήταν ρομαντική η περίοδος της εγκυμοσύνης και θέλω να μάθω για ποιες ήταν» σημείωσε η Νικολέττα Ράλλη.

 

Πηγή: parapolitika.gr