Την πεποίθηση ότι ο πρωθυπουργός θα κάνει ό,τι χρειαστεί για την αντιμετώπιση των συνεπειών των καταστροφικών πυρκαγιών που πλήττουν φέτος τη χώρα εκφράζουν οι πυρόπληκτοι της Ραφήνας

«Ό,τι υποσχέθηκε ο κ. Πρωθυπουργός στην πληγείσα περιοχή της Ανατολικής Αττικής το 2019, το πραγματοποίησε. Συνεπώς, το ίδιο θα πράξει & τώρα σε όλες τις πληγείσες περιοχές
», ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσω ανάρτησης της στα social media η Επιτροπή Πληγέντων στο Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας με αφορμή το χθεσινό διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις πυρκαγιές, κατά τη διάρκεια του οποίου ζήτησε συγγνώμη για τις όποιες αστοχίες, αλλά και δεσμεύτηκε για διάθεση έκτακτου κονδυλίου 500 εκατ. ευρώ για Αττική και Εύβοια.

Λίγο πριν από το διάγγελμά του, μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επικοινωνήσει με τους δημάρχους των πυρόπληκτων περιοχών στην Εύβοια, στους οποίους δεσμεύθηκε για άμεσα μέτρα ανακούφισης και αποκατάσταση του περιβάλλοντος.

Υπενθυμίζεται ότι σε παλαιότερη ανάρτησή τους, οι κάτοικοι της περιοχής Κόκκινο Λιμανάκι Ραφήνας και η Επιτροπή Πληγέντων ευχαριστούσαν θερμά τον @PrimeministerGR για τις άμεσες ενέργειές του στην πληγείσα περιοχή.