«Ο κ. Ραγκούσης κάνει προσωπικές επιθέσεις σε απολειπόμενο υπουργό ο οποίος δεν είναι εδώ για να του απαντήσει», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών

Την αντίδραση του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη
προκάλεσαν οι επανειλημμένες αναφορές βουλευτών της αντιπολίτευσης και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ στα εργασιακά κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την τηλεργασία που συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής.

Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης προς το πρόσωπο του υπουργού Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη.

«Αυτά συμβαίνουν όταν κάποιος δεν θέλει να συζητήσει για αυτά που συζητούμε αλλά θέλει να συζητήσει για κάτι άλλο» παρατήρησε ο Βορίδης και απέδωσε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ πολιτική δειλία και απρέπεια.

«Ο κ. Ραγκούσης κάνει προσωπικές επιθέσεις σε απολειπόμενο υπουργό ο οποίος δεν είναι εδώ για να του απαντήσει, το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι ο ορισμός της πολιτικής δειλίας και απρέπειας, την ώρα μάλιστα που όλα αυτά μπορούν να συζητηθούν σε ένα νομοσχέδιο το οποίο ήδη συζητείται στις Επιτροπές» σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών.

Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη ο οποίος ανάλωσε όλο το χρόνο ομιλίας που του αναλογούσε για να εξαπολύσει προσωπικές επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και προσβολές κατά του Σωτήρη Τσιόδρα για τη διαχείριση της πανδημίας, χωρίς να πει την παραμικρή λέξη για το νομοσχέδιο της τηλεργασίας, γεγονός για το οποίο δέχτηκε τις παρατηρήσεις από τον προεδρεύοντα της Βουλής Χαράλαμπο Αθανασίου.