«Έχει το δικαίωμα να ζει στον δικό του κόσμο»

Με ανακοίνωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης
, «απασφάλισε» εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ όπου και τον κατηγορεί πως για το οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη δική τους λογική «ευθύνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Ο κ. Ταραντίλης, μεταξύ άλλων τόνισε πως η αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει επιτέλους να σταματήσει να επιρρίπτει όλες τις ευθύνες για οτιδήποτε συμβαίνει στην κυβέρνηση, «να σταματήσει να ζει στον κόσμο του» και να σταματήσει να επιτίθεται στην ίδια του τη χώρα.

Η ανακοίνωση του κ.Ταραντίλη:

Είναι πραγματικά λυπηρό που η αξιωματική αντιπολίτευση αντιπολιτεύεται τα ίδια τα γεγονότα και προκαλεί την κοινή λογική.

Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ για οποιοδήποτε πρόβλημα φταίει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην αρχή έφταιγε για τις συνέπειες της πανδημίας. Στη συνέχεια για τις οικονομικές επιπτώσεις της και την ύφεση σε όλη την ευρωζώνη. Σήμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φταίει επειδή δεν υπάρχουν επαρκείς ποσότητες εμβολίων στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή!

Είναι καιρός ο ΣΥΡΙΖΑ να πάψει να επιτίθεται στην ίδια του τη χώρα.

Επιτέλους, έχει το δικαίωμα να ζει στον δικό του κόσμο. Δεν έχει, όμως, το δικαίωμα να αγνοεί τί συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο. Και μπορεί να έχει τη δική του θέση, όχι, όμως και τη δική του πραγματικότητα.