Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, τονίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ γι’ακόμη μία φορά «προσβάλλει βάναυσα τους δημοκράτες πολίτες αυτής της χώρας»

Με δημοσίευσή του στην προσωπική σελίδα που διατηρεί στο facebook, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος
, στρέφει τα πυρά του κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ασκώντας σφοδρή κριτική στη στάση που διατηρεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, ο κ.Σκέρτσος, τονίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ γι’ακόμη μία φορά «προσβάλλει βάναυσα τους δημοκράτες πολίτες αυτής της χώρας», χαρακτηρίζοντας την παράταξη ως «αντιπολίτευση της πυρκαγιάς», όπου στην περίοδο αυτή όπου απαιτείται η ενότητα, φροντίζει να διχάζει με κάθε τρόπο την ήδη υπάρχουσα βεβαρυμένη υγειονομικά κατάσταση. 

Η ανάρτηση του Άκη Σκέρτσου:

Η αντιπολίτευση της πυρκαγιάς που συγκρίνει την ελληνική δημοκρατία με «χούντα» και «άουσβιτς» πέρα από το ότι ξεπλένει τους φασίστες, τους ναζιστές και τους τρομοκράτες, διχάζει και προσβάλλει για άλλη μια φορά βάναυσα τους δημοκράτες πολίτες αυτής της χώρας. Η συγκυρία απαιτεί ενότητα, λογική και νηφαλιότητα από όλους. Ας σεβαστούμε τον αγώνα που δίνουν 12 μήνες τώρα υγειονομικοί και σώματα ασφαλείας για την προστασία της δημόσιας υγείας.