Η κ. Πελώνη ζητά από τον κ. Τσίπρα να καταστήσει σαφές αν τίθεται υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού

«Πυρά» εναντίον του Αλέξη Τσίπρα για το αμφίσημο μήνυμα που εξέπεμψε μετά τη συνάντησή του με τον Σωτήρη Τσιόδρα και την Αθηνά Λινού, έστειλε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, καλώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να «σταματήσει να πατά σε δύο βάρκες». «Είναι δύσκολο πλέον να παρακολουθήσουμε το vertigo του κ. Τσίπρα. Το πρωί μιλά για «βούρδουλες» και «τιμωρία» και το απόγευμα κάνει έκκληση υπέρ της τήρησης των μέτρων και του εμβολιασμού, ενώ επιμένει να κατηγορεί την κυβέρνηση για διχασμό», αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Η κ. Πελώνη ζητά από τον κ. Τσίπρα να καταστήσει σαφές αν τίθεται  υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες, όπως και επίσης εάν είναι υπέρ της επαναλειτουργίας κλειστών χώρων ψυχαγωγίας μόνο με εμβολιασμένους.

Την ίδια στιγμή, αφήνει αιχμές για την έκκληση προς τους πολίτες να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, καθώς κατήγγειλε από την έναρξη της πανδημίας την ατομική ευθύνη. «Εκτός αν προηγουμένως πρέπει να ρωτήσει τον κ. Πολάκη», προσθέτει με νόημα.

H δήλωση της Αριστοτελίας Πελώνη

Είναι δύσκολο πλέον να παρακολουθήσουμε το vertigo του κ. Τσίπρα. Το πρωί μιλά για «βούρδουλες» και «τιμωρία» και το απόγευμα κάνει έκκληση υπέρ της τήρησης των μέτρων και του εμβολιασμού, ενώ επιμένει να κατηγορεί την κυβέρνηση για διχασμό. Aς σταματήσει να πατάει σε δύο βάρκες και ας απαντήσει ευθέως:

Είναι υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες ή όχι;

Είναι υπέρ της επαναλειτουργίας κλειστών χώρων ψυχαγωγίας μόνο για εμβολιασμένους ή όχι;

Και, εντέλει, τι εννοεί όταν κάνει έκκληση στους πολίτες να πάρουν την υπόθεση της ζωής και της υγείας στα χέρια τους; Ότι είναι πλέον ζήτημα ατομικής ευθύνης, την επίκληση της οποίας κατήγγελε από την αρχή της πανδημίας; Ας τοποθετηθεί ξεκάθαρα. Εκτός αν προηγουμένως πρέπει να ρωτήσει τον κ. Πολάκη.

Υ.Γ: Όσο για το ενδιαφέρον του κ. Τσίπρα για την επιστήμη και τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ίσως να έπειθε κάποιους, αν δεν είχε αργήσει ενάμιση χρόνο, στη διάρκεια του οποίου τα στελέχη και τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ τον λοιδορούσαν.