Εκείνος και σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ «συνεχίζει να πετροβολεί τη χώρα», «ξεπερνώντας τον εαυτό του σε ψέμα και συνωμοσιολογία», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Με ανακοίνωσή της, η κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη εξαπέλυσε πυρά κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον πως τη στιγμή που η χώρα δίνει τη μεγάλη μάχη με την πανδημία, εκείνος και σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ «συνεχίζει να πετροβολεί τη χώρα», «ξεπερνώντας τον εαυτό του σε ψέμα και συνωμοσιολογία».

Στη συνέχεια τονίζει πως αποτελεί θράσος να μιλάει ο ίδιος για τις τράπεζες, φέρνοντας στη μνήμη όλων τις δυσχερείς εκείνες ημέρες των capital controls, «μετατρέποντας τις αυταπάτες του σε αντιπολιτευτικά επιχειρήματα».

H δήλωση της κυβερνητικής Εκπροσώπου:

Σήμερα ο κ. Τσίπρας ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του σε ψέματα και συνωμοσιολογία. Ήταν σαν να ακούει κανείς τον άλλοτε συγκυβερνήτη του στην «πρώτη φορά Αριστερά».

Την ώρα της μεγάλης μάχης που δίνουν οι πολίτες και χιλιάδες υγειονομικοί μαζί με την Πολιτεία, ο ίδιος και τα στελέχη του συνεχίζουν να πετροβολούν τη χώρα.

Σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού και χυδαιότητας , ο κ. Τσίπρας, είχε μάλιστα το θράσος να μιλήσει για τράπεζες. Όταν η «περήφανη» διαπραγμάτευσή του έφερε τα capital controls, βύθισε στο σκοτάδι όλους τους Έλληνες, και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το ελληνικό Δημόσιο περιουσία 25 δις – μόνο από τον σχεδόν μηδενισμό της αξίας των μετοχών των τραπεζών.

Και όλ΄αυτά προκειμένου να καλύψει τη στροφή του και την υπερψήφιση επί της αρχής του νόμου για το Ελληνικό, όταν η κυβέρνησή του έκανε ό,τι μπορούσε για να σαμποτάρει την επένδυση.

Μεταπράτης φόβου και τελάλης της καταστροφής, ο κ. Τσίπρας επιδιώκει να μετατρέψει τις αυταπάτες του σε αντιπολιτευτικά πυροτεχνήματα. Ζει στον δικό του κόσμο. Επιμένει στην καταστροφολογία. Θέλει κανονικοποίηση της μιζέριας. Γιατί μόνο μέσ΄απ΄αυτή μπορεί να επιβιώσει πολιτικά.

Η στάση του είναι προσβλητική για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που θέλουν να βγούμε απ΄το τούνελ και να φύγουμε μπροστά.