Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού Εκπροσώπου

Σφοδρή επίθεση εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου με αφορμή την επίθεση που έκανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς τον πρωθυπουργό, αναφορικά με την αναγγελία για το αυριανό διάγγελμά του.

Θυμίζουμε πως ο κ.Τσίπρας, έπειτα από τη γνωστοποίηση του διαγγέλματος προέβη σε δήλωση στην οποία αναφέρε ότι αμέσως μετά από τις ανακοινώσεις, θα κάνει δηλώσεις σε όλα τα ΜΜΕ.

Με αφορμή αυτό, ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ « χωρίς να περιμένει καν να ακούσει τι θα ειπωθεί έχει ήδη έτοιμη την απάντηση», ενώ του προσάπτει ότι «βρίσκεται σε διαρκή αντιπολιτευτική παράκρουση».

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου

Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε διαρκή αντιπολιτευτική παράκρουση. Από την αρχή της πανδημίας λέει «όχι σε όλα», εργαλειοποιεί τους νεκρούς και κλείνει διαρκώς το μάτι στους ανεμβολίαστους.

Σήμερα, πριν καν ανακοινωθεί επισήμως ότι θα κάνει δήλωση ο Πρωθυπουργός, προαναγγέλλει ότι θα απαντήσει. Με απλά λόγια χωρίς να περιμένει καν να ακούσει τι θα ειπωθεί έχει ήδη έτοιμη την απάντηση.

Απίστευτα πράγματα ακόμα και για τον κ. Τσίπρα, που με τη στάση του επιβεβαιώνει συνεχώς ότι η πανδημία είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από τα πολιτικά του μέτρα.