Σκληρή απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κατηγορεί τον Γιάννη Οικονόμου για ψευδείς ειδήσεις.

Άμεση απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ

και στην κριτική που άσκησε για την έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπη για την Ελευθερία του Τύπου έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονομου. 

«Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει τον κανόνα: όσα λιγότερα καταλαβαίνει κανείς, τόσα περισσότερα λέει. Η έκθεση του Media Pluralism Monitor, υπό την αιγίδα μάλιστα του Συμβουλίου της Ευρώπης, είναι διαυγής και τα συμπεράσματα ξεκάθαρα για τον τίμιο και καλόπιστο αναγνώστη.

Είναι μια έκθεση για την “Ελευθερία της Έκφρασης το 2021” στην Ευρώπη. Ο πίνακας που περιλαμβάνεται στην Έκθεση απεικονίζει τον κίνδυνο για τα μέσα ενημέρωσης και την πληροφοριακή εγγράμματοσυνη στην Ευρώπη, κατατάσσοντας την Ελλάδα στο μέσο όρο, υπερβαίνοντας μάλιστα χώρες με μεγάλη παράδοση και υπολειπόμενη λίγων. Επειδή όλα τα αντιπολιτευτικά εγχειρήματα του ΣΥΡΙΖΑ καταρρέουν παταγωδώς, αναζητούν σωτηρία στα ψέματα και τις αλχημείες. Δεν κατανοούν ότι τα ψέματα είναι βαρίδια που τους βυθίζουν ολο και πιο βαθιά στο βούρκο της πολιτικής ανυποληψίας. Είναι αδιαμφισβήτητο και εμπειρικά πιστοποιημένο ότι η αλήθεια και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν διασταυρωθεί ποτέ μέχρι σήμερα» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon