Γεμάτη κόντρες, αποκαλύψεις, νεύρα αλλά και …με κάποιες ερωτικές πινελιές που θα συζητηθούν κύλησε αυτή η εβδομάδα στην ελληνική τηλεόραση

Συνεχίζεται ακάθεκτη η κόντρα ΓκουντάραΚακκαβά και Τσαλίκη. «Γιατί δεν τον φωνάζεις να σου πει τα ψυχολογικά του;», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με τη σύζυγό του να προσθέτει πως δεν δίνουν πλέον χρόνο σε μικρότερες και εμμονικές συμπεριφορές.

Ο Γιώργος Τσαλίκης πέρασε στην αντεπίθεση και δήλωσε πως το ζεύγος ξέρει πολύ καλά τι έχει κάνει και είπε πως θα έπρεπε να ντρέπονται.

Την ίδια στιγμή, μιλώντας στη Ναταλία Γερμανού, τόνισε ότι «όταν πήγα στην εκπομπή του την καλοκαιρινή, ο Γρηγόρης μου είπε όλο το παρασκήνιο του δοκιμαστικού μου στον ΣΚΑΪ για τη Μαλέσκου που δεν το γνώριζα ούτε εγώ. Όταν ρώτησα μετά τη διοίκηση, μου είπαν ότι το ρεπορτάζ του ήταν έγκυρο. Καταντά γραφικό όλο αυτό, θέλω να ξέρετε ότι λέω πάντα την αλήθεια και είναι θέμα ηθικής. Δεν με αφορά ότι δεν έκανα μία εκπομπή» ανέφερε έξαλλος.

«Είναι ένας πόλεμος ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα, στο ηθικό και το ανήθικο, το φως και το σκοτάδι» κατέληξε ο τραγουδιστής.

Πηγή: parapolitika.gr