Την τιμή της εθνικής μας αντιπροσωπείας έσωσαν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ οι οποίοι χειροκρότησαν θερμά τον πρόεδρο της Ουκρανίας

Με ψυχρότητα υποδέστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στον λόγο του ενώπιον της εθνικής μας αντιπροσωπείας

.

Παρόντες στην αίθουσα της Ολομέλειας δεν ήταν ούτε οι μισοί από τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κατά την αναγγελία του κ. Ζελένσκι από τον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, μόνο ο Αλέξης Τσίπρας και η Όλγα Γεροβασίλη χειροκρότησαν χλιαρά τον Ουκρανό πρόεδρο, κάτι που δεν έκανε ούτε ένας από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που κάθονταν στα έδρανα ακριβώς πίσω τους.

Από την άλλη πλευρά την τιμή της εθνικής μας αντιπροσωπείας έσωσαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής οι οποίοι χειροκρότησαν θερμά -και όρθιοι μετά το τέλος της- τον κ. Ζελένσκι, καθώς και ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, ο οποίος τόνισε ότι η Ελλάδα στέκεται αταλάντευτα υπέρ της αγωνιζόμενης Ουκρανίας, δηλαδή υπέρ της ελευθερίας.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα κόμματα, το ΜέρΑ25 εκπροσώπησε μόνο ο βουλευτής Γιώργος Λογιάδης, ενώ οι βουλευτές του ΚΚΕ και της Ελληνικής Λύσης απείχαν.

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon

Πηγή: parapolitika.gr