Η πλευρά του Τραμπ υποστηρίζει ότι η πρόταση για virtual ντιμπέιτ είχε σκοπό να επισκιάσει τη «συντριβή» – όπως αναφέρει – της καμάλα Χάρις από τον Μάικ Πενς

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ

μετά την κατηγορηματική άρνησή του να συμμετάσχει σε ένα εικονικό ντιμπέιτ,  επανήλθε δριμύτερος  με πρόταση στον Τζο Μπάιντεν για τηλεοπτική αναμέτρηση στις 22 (αντί στις 15) Οκτωβρίου και μία τελευταία στις 29 του μηνός.

Το εικονικό ντιμπέιτ σκοπεύει στο να επισκιάσει τη συντριβή της Κάμαλα Χάρρις

«Ο αμερικανικός λαός δεν πρέπει να στερηθεί την ευκαιρία να δει τους δύο υποψήφιους για την προεδρία να συζητήσουν πρόσωπο με πρόσωπο δύο φορές ακόμη, μόνο και μόνο επειδή η Επιτροπή θέλει να προστατεύσει τον Τζο Μπάιντεν» αναφέρει ανακοίνωση των εκπροσώπων της καμπάνιας του Ρεπουμπλικάνου προέδρου.

Στην ίδια ανακοίνωση η πλευρά του Τραμπ υποστηρίζει ότι η πρόταση για virtual ντιμπέιτ είχε σκοπό να επισκιάσει τη «συντριβή» – όπως αναφέρει – της καμάλα Χάρις από τον Μάικ Πενς στην τηλεμαχία των αντιπροέδρων και καταλήγει:

«Οι ψηφοφόροι θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να αμφισβητήσουν άμεσα το 47χρονο αποτυχημένο ρεκόρ ηγεσίας του Μπάιντεν. Συμφωνούμε ότι αυτό θα πρέπει να συμβεί στις 22 Οκτωβρίου και, κατά συνέπεια, η τρίτη συζήτηση θα πρέπει στη συνέχεια να μετακινηθεί πίσω μία εβδομάδα έως τις 29 Οκτωβρίου».

Πηγή: parapolitika.gr