Με ειρωνεία και κακεντρέχεια, που φαίνεται ότι περισσεύουν στο δημόσιο λόγο της,  σχολίασε η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, σχόλιο στο διαδίκτυο – από την σύζυγο του προέδρου του ΕΟΔΥ –  το οποίο ουδεμία αναφορά είχε στην μάχη που δίνει η χώρα και ο πλανήτης απέναντι στην απειλή του κοροναϊού, αλλά στην  άκυρη κριτική που δέχτηκε, όταν ανέβηκε βίντεό της στο διαδίκτυο με συμβολές για το “Μένουμε Σπίτι”. 

«Σπείρατε μίσος για Πρέσπες, εθνικές τραγωδίες, δημοσιονομικές πολιτικές. Συνεχίζετε με τον ιό. Φανταστείτε τι θα συνέβαινε εάν κάποια γνωστή Συριζαία και με δημόσιο λόγο, είχε γράψει για ιό κατά νεοδημοκρατών. Τώρα δίνουμε μαζί τη μάχη. Μετά το cocooning θα τα πούμε», αναφέρει  η κ. Δούρου σε ανάρτησή της στο twitter και δεν μπορεί παρά μονάχα να προκαλέσει… οίκτο όταν κάποιος διαβάσει από μια Συριζαία που έχει και δημόσιο λόγο στις δύσκολες στιγμές για την Ελλάδα και τον κόσμο να μην μπορεί να ξεπεράσει το «εγώ» της.

Με την ανάρτησή της δεν φανερώνει καμία ψύχραιμη σκέψη, καμία σοβαρότητα και καμία συναίσθηση της πραγματικότητας που βιώνει η χώρα.

Η κ. Δούρου, επέλεξε τούτη την στιγμή, την πιο κρίσιμη τόσο για την χώρα, όσο και για τον πλανήτη να κάνει… αντιπολίτευση και να βγάλει «χολή» μέσα σε μια ανάρτηση στο twitter, δείχνοντας για άλλη μια φορά την αδυναμία της να παραδεχτεί την ευθύνη που φέρει ως πολιτικό πρόσωπο όταν στην «βάρδια της» συνέβησαν στραβές που συνοδεύτηκαν από εθνικές τραγωδίες.

Σε αντίθεση με την μη αναμενόμενη, αλλά εξαιρετικά ελπιδόφορα διάθεση του Αλέξη Τσίπρα για –έστω – μίνιμουμ συναίνεση στο πώς η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει την πανδημία δεν συμβαδίζει με τις διαθέσεις της κ. Δούρου, να επιστρέψει στην εποχή των απειλών.

Πηγή: parapolitika.gr