Τις τελευταίες εβδομάδες ο κ. Φλωρίδης με διαδοχικές παρεμβάσεις του στα ΜΜΕ και στα social media ασκεί σφοδρή κριτική στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Φλωρίδη
με το άλλοτε κόμμα του. Τις τελευταίες εβδομάδες ο κ. Φλωρίδης με διαδοχικές παρεμβάσεις του στα ΜΜΕ και στα social media ασκεί σφοδρή κριτική στην Φώφη Γεννηματά για μια σειρά επιλογές που κάνει η πρόεδρος του κόμματος και οι οποίες, κατά την εκτίμησή του, την σπρώχνουν στην αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα με σημερινό αναλυτικό άρθρο του στα «ΝΕΑ» υπό τον τίτλο «το δρομολόγιο ηγεσίας ΚΙΝΑΛ δείχνει ΣΥΡΙΖΑ», ο πρώην υπουργός διαβλέπει ότι υπάρχει στροφή του κόμματος προς την Κουμουνδούρου και ότι με τις κινήσεις που κάνει η κυρία Γεννηματά προετοιμάζει το έδαφος.

Είχε προηγηθεί, μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες σφοδρότατη διαδικτυακή σύγκρουση μεταξύ του κ. Φλωρίδη και του στενού συνεργάτη της κυρίας Γεννηματά και γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου. Ο τελευταίος, με αφορμή μια επικριτική ανάρτηση του κ. Φλωρίδη για την Φώφη, είχε σχολιάσει: «Από σένα δεν έχουμε παράπονο γιατί σε είχαμε πάρει από τη δεξιά στην οποία δίνεις τώρα εξετάσεις! Θα σε πάρουν όμως μην αγωνιάς, είναι τόσο χάλια που θα σε πάρουν, 4ος στο Επικρατείας τους είσαι!». Στο αήθες σχόλιο Κεγκέρογλου, ο Φλωρίδης είχε ανταπαντήσει: «Βλέπω ότι δεν κρατάς ούτε τα προσχήματα πλέον, αφού συντονίστηκες ως προς το περιεχόμενο, με όσα γράφουν τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ». Ο διαδικτυακός καυγάς τους συνεχίστηκε με διαδοχικές αναρτήσεις σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους.

Πηγή: parapolitika.gr